mandag 2. september 2013

Nytt fra Kremmerhuset...

...ble med meg hjem i dag :) Jeg driver som sagt og forandrer en del i heimen i forhold til at vi driver med oppussing. Vi er ferdig nå, men innredninga er litt på etterskudd. I dag kjøpte jeg disse godsakene...Da er det avslapping!
 


 
 
 
 
 
 
Anne

7 kommentarer:

 1. Masse fint på kremmerhuset altså:)
  Alltid kos med noe nytt hus;)
  Ha en fin kveld!
  Knip Siv Mette

  SvarSlett
 2. Hi, hi, der var den jo :o) Jeg er kjempefornøyd med min gullstake og det tror jeg du og blir :o) En herlig kveld ønsker jeg deg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Herlig den staken der :) Jeg har bestilt en i sort, emn kunne like gjerne hatt en i hver farge :) den er jo rå kul :) Søt den ugla også :) Tusen takk for alle fine kommentarer inne hos meg :) Det setter jeg stooor pris på :):):) Klem Rita

  SvarSlett
 4. Så flotte ting)) Alltid koselig med litt nytt)) Fin onsdag til deg)) klem

  SvarSlett
 5. Hei alle dere flotte damer som er så snille og legger igjen så trivelige kommentarer her hos meg! Setter stooor pris på dere alle, så positive, rause og snille :)) Håper at dere alle får en super dag :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 6. ... og der kom GEO i hus hos deg også ja;D Den er utrolig fin da:)
  God klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp! Har den på badet av alle steder...å jo være fint der inne også. Har liksom ikke noe "up to date-bad", men vi har pynta litt på sannheten der inne nå. Med litt hvitmaling på karmer og listverk, ny dør og nytt speil fra IKEA, så ser det nesten flott ut, hahaha! GEO ble superkul der inne. Det gjelder å trekke oppmerksomheten mot flott ting, dersom man vil ha den bort fra det som ikke er så bra ;)

   Klem, Anne <3

   Slett