tirsdag 3. september 2013

Kobber-ønsker

God morgen alle fininger! Jeg trodde ALDRI jeg skulle si det, mene det eller ønske det, men jeg er blitt HEKTA på kobber. Selv om jeg kun har gått til anskaffelse av en lysholder fra Kremmerhuset i glass men som har kobberfarge, så har jeg store planer om å kjøpe en litt større lykt for å ha inne på "biblioteket". Hahaha, jeg kaller det for det nå, for jeg sitter der og leser innimellom slagene. Godt med et rom der man kan trekke seg tilbake og bare være litt i ro. Den hvite stjernelykta på bildet under her, kjøpte jeg og har nede i gangen. Den lyser opp er så kul. Kjempefornøyd jeg! Her kommer noen bilder fra ønskelista mi :)


Ha en god dag da dere!


Anne


 
 


13 kommentarer:

 1. den kobber lykta ønsker jeg også :) Får se om de har den inne når jeg skal til Alta om par uker :) Blir nok litt shopping da, har vel et gavekort også som jeg må finne frem :) Ha en fin dag videre :) Nydelig høst dag her i nord :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Alta høres spennende ut! Kos deg masse og shopp med god samvittighet du! :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Kjempefine lykter,kobber er flott:))
  Altfor mye fint ute i butikkene;))
  Ha en super dag Anne!
  Klemmer SIv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og hopp, shopp uten stopp...men nå MÅ jeg bare stoppe og spare litt også...men bare må ha den lykta!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Lekre lykter her hos deg. Ønsker meg også noe gøy i kopper. Men jeg har nok aldri kommet meg helt ut av kobberalderen tidligere siden jeg har både vedkurv og peispuster i kobber. Jeg liker den varme gløden som kobberen gir. ;)

  Håper du har en deilig september dag. ;)

  Fargekoden din legner på den som jeg holder på å male soverommet mitt med men var ikke helt den samme. Men de er flotte farger begge to. ;)
  Klem Eline.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eline! Ja, der kan du se, det er lur å ikke kvitte seg med "gamle" ting. Nå har di vedkurv og peispuster i kobber som er såååå "in" nå. Gleder meg til å se bilde av soverommet ditt :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 4. Så koselig at du fant frem til bloggen min :) Ekstra hyggelig at vi er fra samme landsdel (bare at jeg er fra de dype skoger i Nord-Trøndelag, men med Trondheim som mitt andre hjem).

  Koselig blogg du har, med mange fine inspirasjonsbilder. Legger meg til som følger.

  En fin kveld videre ønskes deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så hyggelige ord fr deg og takk for at du vil følge meg! Artig at du er i fra Trøndelag da!!! Ha en riktig god kveld du også :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 5. Vet du, det er mye jeg har sagt at jeg ALDRI skal ha i hus - gull for eksempel, men så sniker det seg inn likevel;) Blir slik når det er så mye fin inspirasjon over alt:)

  God klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hahahaha, vet det. Har blitt noe i gull her og...påvirka av moten :) Ha en god kveld!

   Klem, Anne <3

   Slett
 6. Gratulerer, Anne da er du der som de fleste av oss er...hi hi KOBBER;) Tøyser med deg, jeg har mange stiler som jeg ikke klarer å like så godt hos meg selv...sånn er det bare. Men, kobber er en nydelig kontrastfarge faktisk, hvis du har mye svart/ hvit og grått:) Disse 2 nederste lyktene er en favoritt på loftstua her i huset...De vil du like. STOOOOr klem fra Ann elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahahaha, ja vi blir jo ganske lett påvirka av moten :) Enig med deg i at kobber står fint sammen med grått, svart og hvitt. Nydelige komboer det.

   Klem, Anne <3

   Slett
 7. Hei Anne! :) Kan med glede si deg at det kommer noen fine kobberlykter til oss fra House Doctor.. ;) Så det er bare å spare og glede seg! Ha en riktig fin kveld!

  Klem Line på Cornelias Hus

  SvarSlett