søndag 18. august 2013

En god latter forlenger livet sa kjerringa...

...og lo seg i hjel ;) Ja, det var vel nesten det som skjedde her om dagen her hos oss, hahaha! Dere skjønner, at min kjære mann har sååå utrolig mange gode ideer hva gjelder oppussing og innredning. Der mangler det verken på ambisjoner eller fantasi for å si det sånn. Bare for ordens skyld, jeg har spurt ham om jeg kan skrive dette innlegget her på bloggen og han syntes det var litt stas faktisk, hehehe!
 
Vel, tilbake til ambisjonene. Han elsker å pusse opp, men det går forferdelig tregt. Han er laaangt over gjennomsnittet nøye, han er jo bygningsingeniør av yrke, så det er ingen spøk når han setter i gang. Et eks på dette er f. eks at spikerslagene i panelet her hos oss, ble nøye vatret opp, selv om de de skulle sparkles og males over etterpå ;) Jeg bruker å minne ham på, at han bør gjøre seg ferdig met ett prosjekt før han i det heletatt trenger å tenke på et nytt...i skrivende stund, har han tatt seg en runde rundt i huset, klør seg under armen og utbryter: "Æ bli visst utdanna malermester før det bli jul æ, for det e så my som skulla vært malt hær". Ja da, dere skjønner.
 
Så var det ideene da. De er mange og faller ikke alltid i smak hos meg. Det var dette som skjedde her om dagen da jeg nesten lo meg i hjel. For å være helt ærlig, så ble jeg veeeldig sint til å begynne med, men det roet seg etter hvert, hahaha! Jo, han stod og betraktet den ny-hvitmala gangen som jeg nettopp hadde pynta med henholdsvis en svart - og hvitstripet OMAGGIO-vase, en lysestake i lyst tre fra Kremmerhuset og et nøytralt bilde på veggen med sort ramme rundt fra Ikea, så sa han "Det hadd no gjort sæ med et gjøkur uti hær"...det var da jeg EKSPLODERTE! Bra at han ALLTID er like rolig og behersket når kjerringa så lett flyr i flint, hahaha!
 
 
Nyt søndagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne 

15 kommentarer:

 1. Jeg tror det er sunt og bra med litt temperatur og humor i familien=) Måtte le av innlegget... sikkert fordi jeg kjenner meg igjen=) Håper dere får en fin søndag=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha, du har så rett! Litt temperatur vitner om både engasjement og ekte følelser. Ja, søndagen blir topp og gjøkuret er langt utenfor rekkevidde. Hahahaha!

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Hahaha, den var ikkje verst.

  søndagsklem :)

  SvarSlett
 3. ...men Anne da! Ett gjøkur burde finnes i ALLE hjem..., not!!
  Fin søndag:)
  Annelise

  SvarSlett
 4. Haha,der kjente eg meg veldig godt igjen;)))
  Flott søndag til deg:))
  Klemklem

  SvarSlett
 5. Må flire av deg, søte deg. sitter her med mannen min og leser dette innlegget ditt, vi flirer;O) Men, godt du har en mann med arbeidslyst og fantasi...he he. masse klemmer fra Ann Elin

  SvarSlett
 6. Hei damer og mannen til Ann Elin! Mannen min står her, iført rød shorts med mange hvite malingsflekker på og er sååå stolt og takknemlig for at dere liker innlegget jeg har skrevet om han. Det er nesten så han letter fra bakken, hahaha! ;) Han er i lykkerus, men det kan jo også skyldes malingslukta, hva vet vel jeg, hihihi ;) Ha det godt alle fine dere!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 7. hehe .) Gjøkur ja, det var jo en god idé :) hehe :) Mannen min er også veldig flink og kommer med idéer, men de blir ofte nedstemt før han får sagt seg ferdig, men vi skal være glade for at vi har så engasjerte ektemenn som tar i et tak :) Nytt rekkverk på trappa var hans idé, jeg hadde jo tenkt tanken, men siden vi har mye å gjøre her i huset så lot jeg være å si noe, og når han selv foreslo det så ble jeg jo SÅ lykkelig :) han flirte bare og sa " du hadde tenkt å spørre, hadde du ikke? " hehe, ja, hadde jo det, men ikke riktig ennå, men nå er det nytt rekkverk på plass, og kona i huset er fornøyd :) Klemmer fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldig du da! Det ble sikkert veeeldig fint da!!! Vil gjerne se bilde...

   Klem, Anne <3

   Slett
 8. Så herlig!!:)
  Du må hilse mannen din og si at det var jo et godt forsøk på å komme med et aldri så lite interiør tips!:)
  Mannen min er faktisk ikke så verst med noen av de ideene han kommer med:) Men vi kan nok ikke forvente at de er like interiør interesserte som vi:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant, så sant! Fint med engasjerte menn ja ;)

   Klem, Anne <3

   Slett
 9. Hallo....eg må bare innom å si Bacalao..nam nam, eg er gift med ein fra Smøla, han er så god til å lage dette. gleder meg hver gang...;O)Takk, for alle varme kommentarer fra deg kjære, søte Anne:O) ha ein fine dag. klem klem fra Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Klemmer i fleng tilbake :)) Ja, jeg gleder meg til bacalaoen jeg også! Kan tenke meg at mannen din er flink til å lage det når han kommer fra Smøla...der er de eksperter på dette :) Nyt dagen kjære du :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 10. He he he, et gjøkur da gitt. ;D Ja ikke alle sin cup of the det nei. Hi hi.

  Nakkeplagene mine skyldes min bindevevssykdom som tar hevn over meg. En plagsom ting, det skal være visst. Men noe av skylden må jeg nok ta selv også. Jeg har hatt lang ferie fra behandlig hos fysioterapeuten, og det er nok ikke det aller lureste jeg har gjort. Så i morgen tidlig må jeg til pers igjen. Sukk.

  Likte ordtaket som din svigermor sa, og det stemmer nok det. ;)

  Ha en flott dag.
  Hilsen Eline

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eline! Uff, så synd at du skal plages slik med nakken, det er så slitsomt det :( Godt vi har mye annet å kose oss med, men vi må bare ta vare på oss selv oppi det hele. Håper at dagen din blir fin og at behandlingene kan hjelpe. Nyt dagen så godt du kan kjære du :))

   Klem, Anne <3

   Slett