lørdag 17. august 2013

Lørdag og sommer i Trondheim

Hei på dere alle sammen og god lørdag ettermiddag! Her i Trondheim er det sommer og sol, så vi koser oss inne, ironisk nok - hahaha! Jo da, det er da mye som skal gjøres både inne og ute. I dag er det pakking av X-antall bursdagsgaver som skal gis bort  fra september til desember og alle er i papir nå, nær som et par stykker. Jeg kan ikke røpe innholdet, da jeg tror at flere av bursdagsbarna, alle er voksne, leser bloggen min. ;) hihi, det får være en overraskelse :) Godt med alt som er unnagjort!

Vil ønske dere alle en riktig god lørdag! Her skal vi rydde pikerom, IGJEN!!! For nå har hun vært på Ikea og kjøpt seg dette flotte sminkebordet. Det skal sies, at Elin er svært opptatt av make up og den slags, så i går fikk mor manikyr. Vet ikke en gang om jeg skriver ordet rett jeg, men hun har i hvert fall fagterminologien inne. Jeg fikk god innføring i pensler og koster og alt som er innenfor make up'ens verden på vei til byen i går. Ja, alle på bussen ble informert, da hun var meget ivrig og snakket en smule høyt, hahaha! Søtt :))


Nyt dagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 
 
 
 


2 kommentarer:

 1. Hei:) Så flott innlegg av en skjønn jente:)
  Kose dere masse i trivelige Trøndelagen..., sukk kjenner jeg har litt hjemlengsel.
  Fin lørdag:)

  Annelise

  SvarSlett
 2. Er du fra Trøndelag Annelise? Da skjønner jeg godt at du har hjemlengsel, men det ser ut til at du har det bra der du er også da ;) Ha ei riktig god helg kjære deg!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett