fredag 16. august 2013

Fin fredag og sol i Trondheim

Hei alle fine lesere! I dag er det endelig fredag igjen og helgen står for døren. Hva gjør vi i helgene mon tro? Hm... sikkert mye av det som blir gjort i hverdagene, men helg er jo godt uansett det. Her er det ikke gjort så mye i forhold til oppussinga i uka som gikk, men det er ingen andre som gjør det for oss, hahahahaha, så da finner vi det igjen dersom vi vil ;) Jo da, jeg får brette opp ermene å finne fram malingsruller og pensler, så får jeg vel "swing" på sakene! ;) Håper at jeg kan få vist dere noen bilder i løpet av helgen, men det er jo ren ønsketenkning. Jeg har mye på hjertet, så det blir vel noen blogginnlegg også vil jeg tro. Nå skal jeg fortsette litt utafor huset, mye å ta tak i hva gjelder ugress og plantestell ;) Lik gjerne bloggen min på boligpluss, oppe i høyre hjørne :))

 
Nyt sola i dag, hvis den er der du bor da..?
 
Jeg skal nyte helgen med disse to finingene!
 
 
 
 
Elin og Linn
 
 
 
<3
 
 
 
 
 
Anne
 
 
 


13 kommentarer:

 1. I helgen blir det maling, maling og atter maling... Men det er jo gøy å se forandringen så det holder motivasjone oppe :) Ellers så skal jeg prøve å få tid til litt avslapping... lite av det den siste uken. Ny sofa erkommet i hus og jeg har vel sittet ca 20 minutter i den... :/ Rekker jo ikke blogge heller :( Ønsker deg og fine flotte jenter en riktig god helg! Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir nok kjempefint huset ditt tenker jeg! Gratulerer med y sofa, gleder meg til å se den på bilde etter hvert! God helg og mange klemmer fra meg til deg :))

   Anne

   Slett
 2. Alltid så koslig å komme inn å lese hos deg:))
  Kos deg med oppussinga og dei flotte jentene dine<3
  God helg:))
  Klemklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Siv :) Å, såå glad jeg blir når du sier så mye fint om bloggen min, det VARMER! Likedan er det koselig å lese inne hos deg :) Jeg har vært i byen og på IKEA, så er litt sliten, hahaha, men grei trim bruker jeg å si ;) Lillegull har kjøpt deg sminkebord. Innlegg om det kommer! Mange klemmer fra meg ti deg og god helg!

   Anne

   Slett
  2. Beklager noen skrivefeiler her...hahaha!

   Slett
 3. Så fine jenter ;o)
  Håper du får en herlig helg med både
  oppussing og litt avslappning ;o)
  Klemmer Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Klem tilbake! God helg til deg også og kos deg masse :))

   Anne <3

   Slett
 4. God helg Anne:) Her skal jeg male noen fliser i helgen. Lurer på hvordan det blir...
  Lykke til med dine prosjekter:)

  Klem Annelise

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til, det blir sikkert fint kan jeg tenke meg!

   Klem, Anne <3

   Slett
 5. Så nydelige bilder,flotte❤oppussing her og,det beste med maling og alt uansett så kjedelig det er,er jo forandringen ein ser!
  Lykke til med oppussinga:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og det samme til deg Lillian! Trivelig å høre fra deg! Kos deg i helga :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 6. Heisann Anne:)
  Så fine bilder!;)Ja, vi må få til å møtes og ta en kafe eller noe. Dette hadde vært hyggelig det. Akkurat nå er jeg ikke i byen og skal være borte en god stund. Så synd at du ikke blir med på interiørmessa. Men du får ha det til gode;)
  Ha en fin dag skajønne deg,så skal jeg nyte soldagen min;)
  Lykke til med oppussinga;)
  Gleder meg til å se;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære Janne! Så godt å høre fra deg! Gleder meg til å møte deg. Vi kan utveksle mobilnr og avtale en dag. Ha det godt og kos deg i sola :)) Stooor klem :) <3

   Anne :)

   Slett