torsdag 15. august 2013

Bare en liten tur innom...

...for å vise dere hva jeg kjøpte meg i går. Jeg er den lykkelige eier av denne vakre vasen fra Bloomingville, kjøpt på Cornelias hus, og det nydelige svart - og hvitstripete teppet fra Kremmerhuset :)) Mange flott nyheter i butikkene nå og da er jeg ikke sen om å sikre meg noen av de jeg ønsker meg aller mest. I dag skinner sola og jeg har vært ute i mange timer og stelt i hagen, fjernet ugress imellom stenene på gårdsplassen og gjort det levelig ved inngangsdøra. Selv om dette er arbeid som ikke ligger helt for meg, så er det i alle fall noe man bare gjøre! Så godt etter at det er gjort og man slipper å tenke på at det skal gjøres osv, osv. Sikkert mange som kjenner seg igjen? Hehe, ha en god kveld dere!!!


 
 
 
Det ble kanonfint på stua nå ja :)
 
 
 
 
 
Anne

8 kommentarer:

 1. Så fine ting du har kjøpt deg! Det teppe likte eg kjempegodt!:)
  Deiligt når hagearbeidet er gjort,så kan man nyte etterpå;))
  Ha en fin kveld:))
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. God kveld Siv Mette! Ja, vi sitter og snakker om det her nå, at vi skal være fornøyd med det vi får til. Ikke alltid at tida strekker til med alt, men klapper oss selv på skuldra når vi har gjort slike bragder da. Kos deg i kveld kjære deg! :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Hei du. Lekker vase, den likte jeg veldig godt. Hi hi jeg stod å så på det samme teppet på Kremmerhuset her om dagen. Har lyst på et i sort hvitt til gangen.
  Huff ja den nakken er ikke noe god, men er litt bedre i dag. Heldigvis. Jeg skjønner at du også har vært plaget med nakken?

  Ha en deilig fredag.
  Klem Eline. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eline! Ja, nakkeproblemer har jeg hatt i mange år, slitsomt. Skjønner godt at du er lei av det ja. Du får investere i vase...199,- koster den. Cornelias hus har også nettbutikk, så den skal være grei å få tak i :)) Ha ei super og forhåpentligvis, nakkesmertefri helg kjære deg!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Det er så gøy med litt nytt til stua!:)
  Det er bare så utrolig mye å velge mellom.
  Det teppet så jeg på da jeg var innom Kremmerhuset i går:) Elsker de sorte og hvite stripene!!:)
  Jeg må nok ta et lite skippertak i hagen jeg også. Ugresset gror godt nå som regnet kom. Den gode følelsen etterpå er verd strevet!!:)
  Ønsker deg ei superfin helg!!!:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Reidunn! Så trivelig at du er innom bloggen min og legger igjen en koselig kommentar! Ja, hagearbeid er kjedelig men det blir så fint etterpå da. Lykke til med skippertaket og sjekk ut det teppet på Kremmerhuset, det er bare helt topp! Har det under stuebordet jeg. Ha ei fin helg!

   Klem, Anne <3

   Slett
 4. Lekker den vasen der ja :) Og matten :) Tror jeg må komme meg på Kremmerhuset snart :) Men nå er vi fullt opptatt med å male huset utvendig så interiør stæsjingen inne må vente... :/ Ønsker deg en fin, fin helg :) Sol her i nord i dag :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Rita! Ja, det er sikkert lurt å benytte seg av finværet nå som dere maler utvendig. Stasjen får vente til en regnværsdag, hahaha! Jeg er superfornøyd med både vasen og teppet som jeg har under sofabordet. Ble knallfint! HA ei super-duper malingshelg! Her skinner sola også, deilig det!

   Klem, Anne <3

   Slett