onsdag 28. august 2013

Gjesterommet som ble til stue...

Hey! Det er ikke alltid like lett å bestemme seg når man er usikker på hva som blir fint, best, mest praktisk osv, osv. Jeg var egentlig fast bestemt på å ha en dobbeltseng inne på det rommet som står tomt etter at Elin overtok rommet til storesøster, da hun flytta ned i sokkelen. Ja, jeg hadde planene klare, helt til i går kveld. Da begynte jeg å tvile og kom opp med en ny ide som jeg lufta for mannen i dag. Han tente på den, så da blir det en liten stue istedenfor gjesterom. Vi drar snart på Ikea for å kjøpe nytt trekk til Ektorpsofaen vår. Alt det andre har jeg allerede kjøpt inn. Jepp, dette blir bra. Vi setter inn en enkeltseng i tillegg, dersom det inntreffer spøkelser under senga på rommet til minstejenta...

Det er så godt å vite at prosjektet går mot slutten. Jeg som trodde at det slett ikke skulle bli noe stress før jul i år, tok skammelig feil, for mannen har lansert en ny ide. Han skal skifte ut trappa som går over tre etasjer og pusse opp gangen i inngangspartiet. Jeg må innrømme at jeg er en smule skeptisk, for vi blir uten trapp i en mnd pga alt som skal gjøres på vegger og gulv før den nye trappa kan monteres. Jeg har vaskerom i sokkeletasjen, vi har soverom, kjøkken og bad på planet over og to av barna har rom på tredje plan...gjett om jeg gruer meg? NEI, jeg ser ikke akkurat fram til dette, men det blir nok utrolig lekkert når det blir ferdig.

 
Nyt dagen!
 
 
Dette er ting som snart skal plasseres inne på den lille stuen...
 
 
 
 
Anne


10 kommentarer:

 1. Her er det store prosjekter på gang skjønner jeg:)
  Høres ikke så greit ut å være uten trapp i en periode men han har nok en plan for dette tenker jeg!!
  Så fine ting du skal ha på gjesterommet:)
  Elsker den fargen på sofaen!!:)Den kista likte jeg også veldig godt:)
  Lykke til med rommet!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar Reidunn! Nå har sofatrekket kommet i hus, mye dyrere enn jeg trodde men pytt, pytt!

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Hihi, veien blir til mens man går - også på interiørfronten;) Mye fint som skal inn i stuen da:)

  Ny trapp blir nok en utfordring ja, spesielt siden dere må gå en hel måned uten trapp. Men det blir nok veldig bra når dere er ferdig og da var det nok helt sikkert verdt å gå uten trapp for. Tror du ikke:)

  Lykke til med prosjektene,
  god klem til deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda, det er helt sikkert vel verdt det. Vi bruker alltid å si i etterkant av et prosjekt, at hadde vi visst hvor mye jobb det var, så hadde vi ikke startet på det. Blir nok sli den her gangen også tenker jeg :) Ha en god kveld Hanne :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Så spennende :o) Jeg holdt i det teppet på ikea her om dagen, men det var så stort at jeg måtte la det bli igjen, skulle hatt et i en liten størrelse så hadde det blitt bra :o) Grøss og gru, en måned uten trapp.... skal du klatre i stige med kleskurver og matposer... men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Hahaha, jeg ser det for meg...stige ja ;) Blir vel så jeg må ta i bruk kjøkkenveien, men det blir bra tungvint da ;) Teppet på bildet her er fra Kremmerhuset det. Greit og lite, som du bare kan putte under arma å rusle av gårde ;)Nyt kvelden! :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Masse prosjekter på gang skjønner jeg ;) Gøy med alt som blir gjort! :) Blir sikkert kjempebra! :) God kveld til deg!

  Klem Anne

  SvarSlett
 6. Høres spennende ut :) Og så er det jo veldig praktisk med stue/gjesterom :) Greit å utnytte rommene til det fulle :) Her i huset har nytt dusjkabinett kommet på plass! *lykke* Fy S... d ble bra :) hehe :) Klemmer Rita

  SvarSlett
 7. Oi,høres ut som her i huset,uendelige prosjekter hele tiden;))
  Men det blir jo så bra tilslutt!
  Så nå gleder eg meg til å se gjesterommet/stuen din :o)
  Klemklem

  SvarSlett
 8. Hei damer! Vi får håpe det blir bra. Jeg som skulle gjøre så mye i dag, rakk ikke stort...prøver igjen i morgen! God natt!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett