tirsdag 27. august 2013

Kremmermus i et kremmerhus...

...det er vel det jeg er! Jeg har slik en forkjærlighet for ting & tang fra Kremmerhuset og har mye derifra. Jeg har ting fra mange andre merker og butikker også, men det er noe helt spesielt med varene fra Kremmerhuset. Jeg gleder meg veldig til julens nyheter, men først skal jeg kose meg med det som kommer nå i høst. Jeg har allerede investert i et par hyller i pleksiglass og stasj for å pynte opp de med, så her er det bare fryd og gammen! Da er det snart natta her, men enda er det litt som skal gjøres før jeg køyer. Det er tørketrommel som varsler med en pipende lyd at den er ferdig, oppvaskmaskina viner om det samme og barn, mann og marsvin skal ha mat og stell...hehehe, her er man i alle fall ikke arbeidsledig nei og det er jo bra! Dagene går så fort og jeg får ikke gjort halvparten av det jeg planlegger å gjøre, men jeg har det ikke travelt. Jeg har all verdens tid...


Ha ei riktig god natt alle sammen!
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 
 


4 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se bilder når du har fått opp disse :) Kremmerhuset har mye fint :) Har vært litt frem og tilbake med meg om hva jeg skal ha på veggen bak spisebordet, men nå har jeg bestemt meg og skal legge inn en bestilling fra Kremmerhuset i dag etter jobb :) Sammen med den rosa hjorten og litt annet :) Det går mye tid til å male huset utvendig, men nå er hele 1.strøket tatt og jeg er godt i gang med 2.strøket :) Skal jammen meg bli godt å bli ferdig, for så komme i gang inne :) Klemmer Rita

  SvarSlett
 2. Hei Rita! Tusen takk for at du alltid legger igjen så hyggelige kommentarer her hos meg. Det varmer skal du vite! Jeg gleder meg til å høre hva du har bestemt deg for å ha på veggen bak spisebordet??? Spent...Den rosa hjorten er på tilbud nå ;) Grip sjansen.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Har fått med meg tilbudet, så jeg griper sjansen, og håper den blir fin på veggen ellers så får jeg henge den i garasjen :) hehe :) Håper prosjektet mitt bak spisebordet blir bra, hvis ikke så får jeg finne på noe annet :) Mannen var skeptisk :) hehe :) Men når har jeg hørt på han når det gjelder interiør :)

   Slett
  2. Hahahaha, menn kan være heeelt på jordet når det gjelder innredning altså! Vi får bare stole på oss selv og late som de har vært med på å bestemme. Det er lett som bare det. Bare plukk fra ideene deres bit for bit og sett inn dine egne bit for bit og vips, så tror de faktisk at det vare deres ide, selv om det ene og alene er din...;)

   Klem, Anne <3

   Slett