tirsdag 27. august 2013

It's a sunny day in Trondheim...

...og jeg gjør ingen ting annet enn å sitte ute på terrassen, sole meg og lese boka "Øya". Den handler om en øy på Kreta som ble hjemsted for de spedalske, fra 1903-1957. Denne øya ble latt helt i fred under krigen, rett og slett fordi det var frykt for smitte. Jeg vil ikke røpe for mye, for denne boken er virkelig verdt å lese! Forfatteren av denne boka er britiske Victoria Hislop og det var denne boken som gjorde øya Spinalonga til en turistattraksjon. Dit skal jeg en gang, om jeg så må gå, hahaha! Blir kanskje litt vanskelig å gå på vannet, så jeg får virkelig håpe at det går en båt dit, hvilket det gjør da, bare så det er sagt.

 
 

På gjesterommet har bokhylla fra Ikea kommet på plass, så det er bare å fylle den med bøker. Gangen er ferdig, men vi skal bare gjøre om på noe bildeplassering osv...blir jo aldri fornøyd heller vet dere. Jeg kjøpte meg en settekasse i pleksiglass med tilbehør i går. Den ble kjøpt på Kremmerhuset. Bilde kommer når den er flyttet dit den skal være. En liten smakebit fra kommoden i gangen kommer på bilde under her.


Nå skal jeg og mannen på blåbærtur!
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne

2 kommentarer:

 1. Heisann, Anne:o) den boka har jeg begynt på en gang i tiden i tiden. Klarte ikke å fullføre den, men kjempegod omtale har den fått.
  Håper du nyter dagen og sola, masse klemmer fra Ann Elin....
  Takke for alle trofaste kommentarer inne hos meg, blir så glad.

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen hjertelig takk og alltid like hyggelig å høre fra deg her også! nyt kvelden :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett