mandag 12. august 2013

Hjelp!!!

Er det noen som kan finne meg her på bloggen??? Jeg har visst rota det skikkelig til, for det ser ut som om bloggen min er sletta fra Blogger, men jeg kommer meg inn...skjønner ingen ting jeg nå. Prøvde bare å endre tittel på bloggen min, men det skulle jeg ALDRI ha gjort! Det straffa seg, så nå er jeg tilbake med min gode, gamle tittel "Anne's Home Secret". Vær så snill, hvis dere ser dette innlegget, skriv en kommentar til meg om det!!!


Håp i hengende snøre...
 
 
 
 
 
Anne

5 kommentarer:

 1. Obs, er du like flink med data som meg.....fnis;) eg får panikk når ting forsvinne å må alltid rote meg bort i noe eg ikkje kan....;)) klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Hei! Ja, jeg er sikkert like "flink" som deg, men nå ser det ut som dere ser innlegg fra meg, så da er alt såre vel. Jeg fikk hjertet i halsen en stund...ha en riktig god dag og sjekk ut oppskrifta på ciabatta som jeg la ut i det forrige innlegget ;)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Heisan! Ja tidligere i dag prøvde jeg å klikke på et innlegg fra deg om navneendring som kom opp i leselisten min, men når jeg klikket på det så kom det opp at bloggen var slettet. Godt du fikk ordnet det igjen. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, det var enda godt. Har noen småproblemer ennå, men skal se å få fiksa det også. Ha en god dag og takk for svar :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 4. Der var du igjen!!
  Må si eg har tenkt litt på deg,stakkar hvis bloggen blir helt borte;)
  Men heldigvis så er den her:))
  Kos deg med bloggen igjen:))
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett