torsdag 5. september 2013

Det er god trim å gå på kjøpesenter

I kveld skulle jeg og mannen på gardinstoffjakt, tenkte å ha grå gardiner på kjøkkenet. Vi var også innom diverse trevarehandlere for å kjøpe feielister. Ja, vi har da noen prosjekter gående. Mannen svingte helt plutselig inn til IKEA på vei hjem...han skulle ha wienerbrød nemlig, hahaha! Jaja, et wienerbrød fra eller til er vel ikke det verste, men bra trim å gå rundt på alle disse kjøpesentra. Nå har han lastet ned en app som heter HOUZZ. Den er stappfull av interiørideer og det er helt sykt mye fint å finne der. Ja, mannen min er en interiør-hunk og en ekte IKEA-HACKER (en som kjøper deler og setter sammen etter eget godt befinnende, har fantasien i orden med andre ord).

Ellers, så har jeg servert pølser i brød til barna og ei god venninne av min eldste datter. De har vært i begravelse til en barndomsvenninne i dag og føler seg ikke helt i slaget nå i kveld. Da er det godt med litt omsorg og prat, selv om pølser ikke er det sunneste man kan servere, så er det god mat når man virkelig trenger litt oppmuntring :)

Da får jeg se å finne tilbake til husarbeidet. Har vært flink husmor og vasket badet i dag, men ennå er det da en del som gjenstår.  Jeg skal rydde mye ut av huset, ting som skal skifte adresse på lørdag, nemlig fyllinga. Var der en tur med et stort lass i går også. Godt å få rydda ferdig før høsten kommer for alvor. Vi blogges igjen i morgen folkens!


Ha en god torsdagskveld :)
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Haha,ja det er trim å være på handel:))
  Kjempefint med grå gardiner,det har eg alltid hatt sansen for!
  Lykke til med jakten;) og tusen takk for hyggelige kommentarer:))
  Det varmer så utrolig mye.
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 2. Flotte gardiner)) Så kjekt med en engasjert mann! Den appen skal jeg også sjekke ut, takk for tipset! Mannen min fant et spisestuebord til 85000 kr, i et av interiørbladene mine i går, som vi begge fallt for) Det skal selvfølgelig ikke kjøpes, men håper det skal bygges utover høsten)) Veldig greit å få rydda nå før høsten også, så deilig å bli kvitt litt) Det skal jeg få gjordt også) Da gleder jeg meg til å se litt kjøkkenbilder etterhvert, med grå gardiner)) Ønsker deg en kjempefin helg!! Stor klem Camilla

  SvarSlett
 3. Tusen takk for så hyggelige tilbakemeldinger damer! Dere er SUPRE!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Gardinene ser kjempefine ut. Kos deg i helgen og nyt den. Vil også takke deg for alle søte kommentarer inne hos meg. Masse masse klemmer fra Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk søte Ann Elin! Nyt helgen du også kjære du :)

   Kem, Anne <3

   Slett