lørdag 14. september 2013

Ei rosa fjellrype, del 2...

...og denne gang i en aldri så liten uoverensstemmelse med sin kjære far, som for øvrig IKKE følger helt med på motefronten hva gjelder støvler, hehe! ;) Nei, han er i følge datteren, heeelt UTE ;)

Vel, jeg må innrømme at pappa'n faktisk IKKE var ute på dagens handletur da. Han vil jo gjerne kjøpe kvalitet og er nøye på comfort når det gjelder sin datter og med tanke på leddgikt og slikt, så duger ikke glinsende røde "juksestøvler" der i gården. For å gjøre en laaaang historie kort, jeg måtte jeg dra henne med ned til skobutikken for å overbevise henne, ved å spørre betjeningen, hvilket pappa'n ikke gjorde da han var der med henne, om dette var gode nok støvler. Vi fikk heldigvis et ærlig svar om at dette var bare "jålestøvler" da, så vi kjøpte noen gode og varme støvler som man kan bruke både i fjell og ved vann. Jepp, det ble en lykkelig slutt, men slik shopping tar gjerne på en mor og en far. Vi har kjøpt rosa vindjakke, rosa termos og rosa tursekk, samt rosa sportstrøye, rosa superundertøy og til og med rosa laken. Hehe, snakk om rosa fjellrype sier nå jeg ;) Vi har til og med kjøpt ei rosa spareku i dag, for Elin skal nemlig kjøpe seg ny fiolin...


Ha en fortreffelig aften kjære lesere!Anne
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Travel dag på deg i dag da.;O) Må flire av deg, det er mye rosa, men så koselig da....Nyt lørdagen nå da og slapp av med snopeskåla du;O)Stor klem Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Ann Elin, godt med litt omsorg fra deg! :) Håper at du har en flott lørdagskveld. Her er det STJERNEKAMP, SKAL VI DANSE og kos ja. Klem

   Anne <3

   Slett
 2. Hei og takk for koselig hilsen hos meg. Nå måtte jeg klikke meg inn til deg og her var det mye fin inspirasjon - også for de som ikke er råååsa fjellryper ;)
  Den sparekua har jeg sett. Superfin. Skulle bare ønske de hadde den i litt mer guttete farge. Gul og rosa er liksom ikke favorittfargen på gutterommene her kan du si. :)
  Ha en finfin søndag. Hilsen Inger-Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og velkommen som ny følger her på bloggen! :) Håper at du har en fin søndag og at Kremmerhuset snart får inn sparekuer for gutter, haha! :)) De har masse fint til gutter på Ting (småTing)

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Ønsker den rosa fjellgåeren en riktig god tur!. Det kommer nok til å bli en opplevelse! OG en riktig fin uke til deg !

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk for det Kari og velkommen som ny følger her hos meg! :))

   Klem, Anne <3

   Slett