onsdag 18. september 2013

Har nesten ikke tid...

...men jeg stikker som snarest innom bloggen min. Jeg får besøk av verdens koseligste venninne i kveld, så jeg forbereder til det. Mannen min blir så stresset av å se på meg, og han påstår at jeg er heeeelt hyper, hahaha! I dag fikk jeg beskjed om å sette meg ned sammen med ham å se film. Ja, må innrømme at det var godt med litt avslapping. Jeg bare ELSKER å stasje og ordne til besøk, selv om jeg er litt småsliten for tiden. På fredag kommer lilletuppa hjem og vi skal feire bursdag til sønnen. Det blir trivelig det. Skal vise dere noe som jeg kjøpte meg i dag...på Kremmerhuset, selvfølgelig! :)


Ha en vidunderlig aften!

 
 
 
 
 
 
Anne
 


10 kommentarer:

 1. Kos deg ikveld,godt å slappe av noen ganger;))
  Så masse fint du har kjøpt deg!
  Ha en nydeleg kveld:o)¨
  Varme klemmer Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nydelig med litt avslapping. Blir jo mye i løpet av en dag, men det meste er jo så positivt og hyggelig da. Ha en flott dag i morgen :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Alltid kjekt å få besøk! Og kjempekjekt å pynte til de kommer! Håper du fikk en super kveld! Klem :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa, hadde det kjempetrivelig! Tusen takk for så hyggelig kommentar!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Det er alltid så gøy når venner kommer på besøk, kose tid da....nå sitter jeg med beina høgt, masse inspirasjon festet til hjernecellene og mye arbeid med innkjøp i morgen. Dere kan glede dere til våren 2014, det er mye fint og mange bra kopier....(hvis det kan hintes litt).Alle Bohus messer er stengt internt og det er ikke lov å dele bilder, men eg skal hinte senere på farger og trender...hi hi. Stor klem fra Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jeg liiiiiker at du hinter! Artig med forandring etter årstidene. Hver gang jeg gjør om her hjemme, så tenker jeg følgende "aldri har det vært sååå fin her", helt til neste gang jeg gjør om...hehe, rare meg :)

   Kle, Anne <3

   Slett
 4. lekkert Anne, Kremmerhuset har såååå mye fint nå:)) Var innom "vår" igår, men de hadde ikkje fått inn husene:( Men de komme teslutt vil eg tro ;)
  He ein flott dag, klem fra Charlotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord og kos deg i dag. Får håpe at du får tak i husene snart, for de er bare såååå kose :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 5. De husene var kjempefine!!
  Fin vase og lykt også:) Så fine ting du skal pynte med!!
  Det er sååå mange fristelser i butikkene. Er litt glad jeg bor på ei øy og da er det litt sjeldnere jeg blir fristet:)
  En fin kveld til deg!!
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Reidunn, vet du..? Jeg skulle så absolutt ha bodd på ei øy en stund for å spare penger, hehe! Jeg er fæl å bruke penger på dill og dall, men det er så hyggelig! Nei, jeg tror nesten at jeg bør skjerpe eg litt framover mot jul nå, skal det bli noen gryn igjen til julematen, hehehe! Som du sier, det er sååå mye fint i butikkene og vi som kjøper KUBUS ol, er jo noen kroner fattigere, men så mye glede rikere...Klem, Anne <3

   Slett