torsdag 19. september 2013

Litt nytt fra Ikea

Hei på dere! Driver å steller i stand til bursdag som skal finne sted her hjemme i morgen. Det er jo alltid så trivelig, men mye arbeid for den som vil ha det fint og flott rundt seg. Ikke så rent lite energi som går med når man skal tilfredsstille sine egne krav, haha! Litt nytt fra Ikea kommer på bildene under her.


Ha en trivelig kveld :)
 
 
 
Pyntepute
 
 
Baderomsmatte
 
 
 Dørmatte
 
 
 
 
 
Anne


9 kommentarer:

 1. Lykke til med festen! Kos deg :-)

  SvarSlett
 2. Litt av ein jobb å stelle til,men veldig koslig også;)
  Håper det blir ein fin fest;)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg! Ja, vi får det nok trivelig som vanlig. Trøtt nå jeg, så skal snart finne senga, men det er vanskelig når man er i en så god flyt med rydding osv :)Ny dag i morgen med nye muligheter ;) Natta!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Kjenner til DET ja, stresser i vinkel når jeg ska hal ha sånt.. Ingen i familien så liker meg så godt akkurat da-hihi;)Og så er det bare vi selv som ser det som regel og ikke sant?;)Masse lykke til ihbvertfall, jeg skak ha ei venninne på lunsj nå:)
  Fin pute btw,har lik;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Kos med bursdager :) Elsker å stelle til jeg også :) Så hyggelig med masse besøk og masse godt til kaffen :) Den badematten har vi også, i går, liker den så godt :) ha en flott fredag og god helg! Klem Rita

  SvarSlett
 5. Jeg vet akkurat hva du mener, og det verste av alt er at det er som oftest våre egne krav til oss selv som er høyest;D Men jammen er det kjekt å pusle og stelle til, så får en heller legge beina på bordet og puste ut når det er overstått:)
  Håper dere har hatt en fin dag i dag, ønsker deg ei deilig helg.
  Varm klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 6. Lykke til :-) blir nok superbra :-)

  SvarSlett
 7. Tusen takk alle sammen! Det gikk strålende!!!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett