mandag 9. september 2013

Har stemt og kjøpt ny lysestake :)

Hei igjen kjære følgere og lesere av bloggen min! Da har vi vært og stemt og stemt rett, haha! Ja, jeg vet ikke riktig jeg, men jeg synes at det er riktig å bruke stemmeretten sin når vi nå er så heldig å bo i et land som ir oss en slik mulighet. Jeg har tatt div tester på nette, bl.a. valgomaten og stemt deretter. Foran hvert eneste valg gjør jeg dette og ender opp med det samme partiet. Jepp, det er i hvert fall greit at resultatet blir det samme da, haha!

Jeg kom over en nydelig lysestake i glass på Åhlens i dag. Jeg har den i mindre utgaver også, så den var et supert supplement. Da er endelig prosjekt gang, bad og soveromsavdeling avsluttet her. Mannen er såååå fornøyd med egen innsats. Da er det bare å rydde bort alt verktøy å sette ting på riktig plass, så er det bare å vise fram resultatet for slekt og venner og selvfølgelig komer det bilder her på bloggen også. Bilde av lysestaken kommer i et senere innlegg, er så sliten etter en laaang dag, så orker ikke å styre med det. Jeg håper at dere har det bra og at dagen i morgen blir knallfin! :)

 
Nå, Hotel Cæsar :)
 
 
 
 
 
 
Anne
7 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se lysestaken, Anne. :O) knip knip. God kveld. Ann Elin :O)

  SvarSlett
 2. Har stemt ja, viktig å bruke stemmeretten :) Sitter og følger med valg på tv´en, mannen sover ved siden av, han synes kanskje ikke der var så interessant ;) hehe :) Gleder meg til å se bilder fra de ferdige rommene :) Her i huset skjer det ikke så mye, får se om jeg får tid å begynne med kjøkkenet denne uken, det skal bare males litt her og der siden vi skal pusse op neste år, men det er jo greit å ha det fint inntil da :) Ha en fin kveld videre kjære du :) Klem Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. hei igjen :) svarer på spørsmålet ditt her je, nei, jeg bor i Lakselv. Men Alta er jo bare en svipp tur over fjellet, 17 mil (vi er jo vandt med avstander her oppe vettu :)

   Slett
  2. Nei, 17 mil er jo sikkert ikke så mye når man bare måååå ha noe i byen. Sikkert fint å bo der i Lakselv kan jeg tenke meg! :)

   Klem

   Slett
 3. Du og lysestaker !! Gleder meg til å se denne også, god smak har du! Ønsker deg en fin tirsdag) klem Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jaaa, der har du truffet "spikeren på hodet" :) Jeg bare er heeelt avhengig av lysestaker og det tar liksom aldri slutt. Tenkte at jeg skulle prøve avvenning på meg selv nå, hihihi ;) Håper at du har en god dag og tusen takk for så hyggelige kommentarer fra deg. Det er alltid så koselig :)

   Klem, Anne <3

   Slett