tirsdag 10. september 2013

Ostekrem som topping til cupcakes

Hei alle dere bakeinteresserte lesere og dere som kun liker å spise godsakene, hehehe ;) I går la jeg ut en oppskrift på deilige cupcakes, så i dag kommer denne oppfølgeren som med fordel kan benyttes som topping på kakene.

Her kommer oppskriften på verdens beste ostekremtopping. Denne kan brukes både på gulrotkake, som topping på cupcakes og den er nydelig på Brownies også! Den er veldig enkel å lage.

Ostekrem:
 
200 gr Philadelphiaost (original)
50 gr smør (romtemperert)
2 dl melis
1-2 ts vaniljesukker
 
Dette røres sammen med miksmaster i ca 3 min.
 
Her er ostekremen brukt som topping på cupcakes <3 
 
 
 
 
 
Anne

6 kommentarer:

 1. God morgen, Anne:O) du er så flink til å lage de søteste og deiligste retter.
  Jeg som ikke liker cupcakes, det er ikke mange av dem....;O)men, jeg er en "søtmoms" da...
  Nå er det bare å hive seg i dusjen, å trå til på sluttsalget på Bohus..;o) Travelt på jobb nå... Ha ein strålende dag, kjære deg. Stor klem fra Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, en kan ikke like alt heller da, men disse er mere som muffins med gulrotkakekrem da, hehehe! Jeg er enig med deg i at enkelte cupcakes og toppingene, er kvalmende. Noen blir likso bare sukker i munnen, men disse her, har aroma ;) Ha en god dag på jobben kjære du og lykke til med sluttsalget! :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Nam , nam deilig med ostekrem!!:)
  Jeg elsker kaker og i dag måtte jeg bare bake ei eplekake. Jeg ble så fristet av alle de gode kakene som er på bloggene for tiden:)
  Tusen takk for at du deler dette med oss!!
  Ha en superfin kveld:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig å dele oppskrifter med deg som er så takknemlig og positiv! Ha en riktig god dg Reidunn. Tenker at eplekaka smakte god jeg :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Hei! Har brukt oppskriftene i dag. Min sønn har 1 årsdag i dag så jeg smalt like godt til med cupcakes . Smakte vindunderlig! Takk for oppskrifta :)

  Hilsen bakeglad småbarnsfar

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei John! Så fint at det smakte bra! Artig at også en mann deltar på bloggen og velkommen tilbake! Nyt kvelden og lykke til med bursdag og gratulerer så mye med sønnen!
   Klem fra Anne :)

   Slett