mandag 23. september 2013

Nok et innlegg om mine ting fra Kremmerhuset...

...hehe, håper ikke at dere tror at jeg ligger i sovepose utenfor diverse Kremmerhusbutikker rundt om i byen, men det kan kanskje virke sånn. Må jo innrømme at det er en av mine favorittbutikker, så jeg har vært innom en snartur i dag også, for å supplere husrekka mi, ho-hi-ha! ;) Under her kommer noen bilder fra samlinga :)) Vil samtidig få ønske dere en riktig så god dag. Skal snart fyke i vei for å gjøre andre ting enn bare å drive på med denne "stasjen". Må jo fungere på flere plan i hverdagen også, men interiørinteressen er jo alltid med i bagasjen den da. Jepp, ha det bra så lenge så blogges vi snart igjen!

Tu-de-li-du!

 
 
 
 
 
 
Anne
 


12 kommentarer:

  1. Kjempefine er de! Og kremmerhuset har masse fint nå!! syns jeg ser deg i soveposen, hi hi) Ønsker deg en fiin uke) klem

    SvarSlett
  2. Må flire av deg, ser deg for meg i soveposen, først i rekka...he he;O) Så koselig, en hel by av fine hus;O) ha ein fin dag! Klem fra Ann Elin

    SvarSlett
  3. Takk damer og kan tenke meg at jeg hadde vært ganske så ensom i "køa", haha...helt alene vil jeg tro ;) Håper dere får en uforglemmelig kveld :))

    Klem, Anne <3

    SvarSlett
  4. Så koslige disse husene,veldig fornøyd med mine også:)
    Hihi,en stor kremmerfan her trur eg;)
    Ha en flott kveld:o)
    Stor klem Siv Mette

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det forstår jeg godt, husene ble kjempefine hjemme hos deg og du hadde plassert dem så kut også synes jeg! Kos deg i dag da :)) PS! Spent på å se rommene il tvillingene når de blir klare :)

      Klem, Anne :)

      Slett
  5. Kremmerhuset er en av mine favorittbutikker også ;-) Herlig hus!

    Ha en super kveld!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, alltid så mye fint der og det går rett i hjertet og hjernen på meg! Kos deg i dag da :))

      Klem, Anne <3

      Slett
  6. Så stilig :) Flott med de plastboksene da :) Eeeeelsker kremmerhuset jeg også :) Bestilte noen småting i går :) Jeg er gift Valstad, mannen min sin bestefar kommer fra Herøy på Helgeland :) Veeeeeldig fornøy med etternavnet mitt ;) Klem Rita

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, jeg er også gift Valstad, men navnet kommer fra Bjugn på Fosen i Sør-Trøndelag. Ha en kjempefin dag og grattis ed enda en bestilling til Kremmerhuset! ;)) Koselig :)))

      Klem, Anne <3

      Slett
  7. Hihi, blir fort slik når en finner en favorittbutikk;)
    Kremmerhuset er en av mine desiderte butikker, det fleipes med at det er fysisk umulig for meg å gå forbi en Kremmerhusetbutikk - jeg må gjå gjennom, og da forbi kassen i samme rennet;D

    Husene er knallfine, jeg må begynne å plukke ut litt før jeg kan fylle på med mer men disse husene står helt klart på ønskelisten min!
    God klem til deg
    Hanne:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tror t de er ganske så populære ja, for de hadde ikke så mange igjen da jeg var der i går. Kan jo hende at de får påfyll, det gjør de sikkert! Kos deg i dag :))

      Klem, Anne <3

      Slett
  8. Veldig fine hus - Kremmerhuset har mye fint… vanskelig å gå ut derfra uten å kjøpe noe :)

    SvarSlett