onsdag 11. september 2013

Nytt fra Kremmerhuset

God kveld alle kjære lesere! I dag var jeg en snartur innom Kremmerhuset...igjen, hehehe! De er jo snart på fornavn med meg der nå vet dere, hahahaha! Det er av og til litt småflaut når man er litt for ofte innom et sted, men jeg ler det litt bort og tenker at de vil jo selge varene sine og at det er positivt for dem at kundene er så fornøyd, at de kommer igjen og igjen. Ja, for jeg synes Kremmerhuset har mye fint. Skal vise dere bilde av den nye vasen jeg kjøpte i dag, samt noen som jeg har kjøpt der for litt siden. Nå går jeg og funderer på om jeg skal kjøpe meg en hodeskall i gull...

...men da tror jeg at min kjære pappa Arne Erling Eriksen kommer til å tro at jeg har blitt GAL! ;)


Hehehe! ;)
Have a nice evening!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne


9 kommentarer:

 1. Den hodeskallen er jo døds kul så den må du nok kjøpe, det skal jeg :) tenker at når jeg er lei av gull så sprayer jeg den i en annen farge, sort matt eller hvit :) Blir en tur innom kremmerhuset på lørdag *gledermegmasse* i kveld har boksene fra kremmerhuset kommet opp på veggen :) *fiiint* Ha en fin kveld vider :) Klem Rita

  SvarSlett
 2. He, he, jeg må nå le av deg. Tenker akkurat likens som deg når jeg er litt for ofte innom en og samme butikk. Jeg finner så mye fint på Kremmerhuset og må stadig innom. Den "stripete" vasen har jeg nettopp kjøpt selv, en liten og en stor. Hodeskaller har jeg ikke sansen for, tenker bare død når jeg ser slike og klarer ikke å se noe kult med dem. Når det er sagt oppdaget jeg at favorittskjerfet mitt ikke er dekt av sorte flekker men av hodeskaller.... grøss og gru :o) Ser imidlertid at det er mange som pynter stilig med slike skaller også, så finner du en tøff kombinasjon blir det bra vet du! Ha en herlig kveld fine du! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Heia Anne:) Helt enig med deg at kremmerhuset har så masse fint:)
  Og den skullen i gull må du bare ha;)
  Jeg la akkurat ut et innlegg hvor jeg har kjøpt meg en sort skull og den er jo så spennede for ett-åringen at jeg måtte ta den bort fra bordet, he he. Kjøpte også meg en i sølv for å ha telys i, hihi. Hodeskaller er tøft i interiøret synes jeg når man har den stilen ;))
  Ha en fin kveld Anne og gleder meg til vi sees;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Hei alle dere tre fine damer! Rita; Lykke til på handletur til Alta i helgen og kjøp deg MASSE fint på Kremmerhuset! Nina; De vasene er bare råkule altså. Skjerfet ditt var jo en smule skummelt for deg da kan jeg tenke meg, hahaha! Janne; Vil gjerne treffe deg en dag ja. Si fra når det kan passe :) Hodeskaller er jo kule da, så kan se for meg at Jr. liker dem ja, hehehe!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Vi blir så fristet for tiden med alt det fine så butikkvinduene og nettbutikkene lokker oss med....lommeboka er slank...he he;O)Liker så godt disse vasene.
  Jeg har fri i dag og dette skal jeg nyte. Ha ein fin torsdag kjære søte deg. Stor klem fra Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg masse! Jepp, lommebok har jeg ikke bruk for lenger, for jeg blir fortere blakk for tiden enn jeg rekker å si kake, hehehe! Mitt motto er "jeg lever bare en gang" så derfor bruker jeg litt på meg selv, haha!!! Klem og tkk for hyggelig kommentar!

   Klem, Anne <3

   Slett
 6. Dei har masse fint på kremmerhuset. Masse fristelser;))
  Ha en flott dag:o)
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha en flott dag du og! Takk for besøket på bloggen min, så trivelig det altså! <3

   Klem, Anne <3

   Slett
 7. Kremmerhuset er en kjekk butikk, finner alltid noe der og alltid noe som står på ønskelisten. Jeg har også skaffet med dødningshode i gull, knalltøff, men har ikke tatt den frem enda da fem-åringen har så lyst på den hahaha. god helg :-)

  SvarSlett