fredag 27. september 2013

SOMETHING OLD...

...fra Klæbu i Sør-Trøndelag! Ja, for denne søte, hjemmelagete nissen på bildet under her, er noe som bestefaren til min far laget i sin tid.

Pappa vil så gjerne sette denne på peishylla i jula, men han får ikke tillatelse fra min mor til å gjøre det lengre. Hehe, jeg klandrer henne ikke, men jeg synes at det er noe veldig søtt og uskyldig over denne nissen, men jeg tror det kan ha noe å gjøre med at jeg har minner fra jeg var lita.

Vel, nå står i hvert fall denne lille kompisen på verktøyhylla inne i boden hjemme hos mine foreldre. Min kjære mor holdt på å få sjokk her om dgen da hun oppdaga at pappa hadde pyntet med nissen der, hahaha!

Hun fant den fram i går da vi var der på besøk, i håp om at jeg skulle holde med henne i, at nissen IKKE skal "pryde" peishyllen til jul. Vel, da fikk hun til sin store fortvilelse, IKKE medhold fra sin ellers så interiørinteresserte og veeeeldig bevisste datter, denne gangen, for ingen nisse er så søt og uskyldig som KLÆBUNISSEN ;) Så det så!!!

Hun prøvde seg på å gi den bort til meg, i og med at jeg liker den så godt, men da holdt min kjære far på å miste pusten. Det var da jeg virkelig forstod hvor glad han er i den nissen. Ekte kjærlighet er det ;) Ja, jeg hadde satt den fram hvis jeg hadde fått den...

Hva synes dere?

Dere må legge hodet litt på skakke for å se nissen i riktig posisjon, da jeg dessverre ikke lyktes med å rotere bidet ;)
 

Anne
 


7 kommentarer:

 1. Ååå så herlig den var!! Tenk at han har laget den selv:)
  Det er klart at han er både stolt av og glad i denne som han har laget selv:)
  Skjønner godt at han vil ha den på peishylla:) Gode minner:)
  Ha en fin fredag!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal bringe komplementet videre til min far jeg :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Å så koslig,det er noe me disse tradisjonene:)
  Som kanskje vi ser mindre og mindre til dessverre.
  Ha en flott helg Anne:o)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 3. Er dette virkelig en nisse som din oldefar har laget.... Wow, den har sannelig affeksjonsverdi. Jeg hadde garantert kommet til å ha den på peishylla til jul! Så herlig med en slik ting som har vært med så lenge! Ha en herlig kveld fine du! Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Haha,, jo den var jo søt ;-) Herlig med slike ting som man blir så glad i !
  God helg ;-)
  Klemmer Elisabeth

  SvarSlett
 5. Så herlig da)) Ønsker deg en kjempefin helg) Klem Camilla

  SvarSlett
 6. Tusen takk damer! God lørdag! :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett