lørdag 28. september 2013

Vi stresser i vei...

...med alt som skal oppgraderes og gjøres her hjemme. Det blir litt tid til kos inn i mellom også da, som f. eks da jeg ventet på lillejenta som var på fiolintimer i dag. Da kunne mor gå en liten halv-time på shopping for seg selv og ta en cafe latte, mm, det er godt det ;)

Både Ferm og Hay har kommet med så mye nytt, så det ble et par ting fra de to. Ellers ble det en snartur på Ikea for å kjøpe ting og tang til boden og vaskerommet. Vi forsøker stadig vekk å oppgradere hjemmet for å får det mest mulig praktisk.

Nå står min kjære sønn, kokken, på kjøkkenet og lager hjemmelaget fiskesuppe. Ikke noe ferdigmat der i gården. Han sendte sin mor ut for å handle inn kveite, vin og alt det andre som skal oppi. Føler virkelig at jeg har hatt den trimrunden i dag jeg, heeelt utslitt, hahaha! Da var det godt å sette seg ned med kaffekoppen og bloggen ei stund. Jeg kan tenke meg at jeg får stå på hodet og rydde etter kokken etterpå, for der er han ikke like strukturert.

Jeg får koselig besøk av verdens beste venninner i morgen, så da kan jeg vel ikke ligge på latsida. Det skal både bakes og stasjes, og med ryddinga etter kokken i tillegg, så blir det vel en travel lørdagskveld, hehehe!

Da får jeg bare brette opp ermene og sette i gang!
 
 


 
 
 
 
 
Anne
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Liker liker<3
  Lysestakene er på min ønskeliste:))
  Uff,ja kjenner meg igjen med alt stresset. Men en ting er iallefall sikkert,vi blir nærmere målet fo kvar dag som går.og det kjekkeste av alt,er at vi blir fornøyde:))
  Å pusse opp er så gøy nårresultatet kjem.
  Ha en fortsatt fin helg:o)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 2. Håper at du får en i julegave da! God helg :))

  Kem, Anne <3

  SvarSlett