torsdag 17. oktober 2013

Avslappings med noko attåt...

...og det er å snu spisebordet litt fram og tilbake, hehehe! Som jeg skrev før i dag, så har jeg lyst på nytt spisebord og stoler også for den del. Herre min juledag, stolene er jo søren meg 23 år gamle de. Å huffa meg sier jeg bare, men de er det eneste vi har fra den gang vi flytta sammen også da, så det er noe med dem. Veldig gode å sitte på er det eneste jeg kan si til deres fordel, for de er ikke særlig fine nei. Vel, dere skal allikevel få se noen bilder fra stua mi nå i kveld, for jeg kan ikke skryte av noe jeg ikke har, så derfor viser jeg fram det jeg har da, hihi ;) Har så lyst på et rundt bord...

Skrått er flott!
 

 
 
 
 
Anne


7 kommentarer:

 1. Skjønner det er jo kjekt med nytt og noe forandring. Men da er det jo veldig kjekt å kunne snu litt på tingene, så blir det et nytt blikkfang ;) Synes uansett det var skikkelig fint og koselig eg ! Herlig stue dere har ;) Og god å sitte på er jo også viktig når en skal inta en god middag ;)
  Ha en fortsatt fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Herlig å bare snu litt på ting og så blir det nesten nytt igjen. Jeg snudde kjøkkenbordet og det er nesten som å være i et nytt rom! For et herlig rom du har fikset til datteren din :o) Tenker hun er superfornøyd :o) Nå skal jeg roe ned litt og ta helg etter noen drygent lange arbeidsdager. Herlig kveld til deg! Klem fra Nina :o)

  SvarSlett
 3. Disse stolene ser jo så fine ut) Koselig stue også!
  Ja, nå må du ut å kjøpe deg ny bok også, enda en ting å tilføre handlelista! Men ja, syns det hjelper litt, fortsatt kan jeg ligge våken halve natta å gruble, da, ho ho, men noen ganger klarer jeg å legge bort tankene i boka))Som du skrev, interiørtullinger, men veldig moro= helt enig))
  Lykke til med rundt bord, du har vel tenkt " bitte litt" på det i natt kanskje? Det blir nok veldig fint)
  Kos deg i helga) Klem Camilla

  SvarSlett
 4. Hei damer og tusen takk for så hyggelige ord! Camilla, jeg prøvde så hardt jeg kunne å få mannen med på Ikea i går, for de hadde bare to bord av den runde typen på lager og i dag skulle det visstnok være 0 igjen da. Går inn og sjekker lagerbeholdninga på nett vet du, så da har man full oversikt, hehehe! Min kjære mann påstod at dette kun var et salgstriks da, men se hvem som fikk rett...æsj altså, det var meg. Må vente til de får inn nye i mellom 24-31 oktober. Kjedeliiiiiig!!! Ha en riktig god dag da du :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Synes de stolene ser fine ut jeg da, men skjønner jo at du har lyst på nye, for det hadde jeg også, leeeeenge, men holdt ut i en del år, før vi kjøpte nye, men før jeg fikk kjøpe nye måtte de gamle selges for det var ikke aktuelt å ha 14 spisestuestoler :) hehe :) Solgt ble de og dagen etter bestilte jeg nye :) Du får kose deg i den fine stuen din, ser veldig koselig ut hjemme hos deg :) Ha en flott helg! Klem Rita

  SvarSlett
 6. Synes også de stolene så fine ut! :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for gode ord alle sammen!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett