fredag 18. oktober 2013

Morgenstund har gull i munn...

...eller var det kaffe??? Ja, ja, samma det men for min del, er det kaffe som gjelder. I dag snør det i Trondheim by og hva kan vel være en bedre start på dagen da, enn en nydelig kopp med varm, dampende lykke? Ikke vet jeg og servert i en flott kopp fra Starbucks, blir det ikke feil, det kan jeg slå fast! Måtte bare kjøpe med noen av disse da jeg stakk innom kaffebaren her om dagen.

Det blir hardt å komme seg ut etter hvert nå, for jeg elsker ikke akkurat at det holder på å bli vinter der ute, brrr - kaldt og hustrig :( Vi har jo hatt så mye bra vær i det siste, så jeg har jo helt glemt hvordan det egentlig er å være trønder...men man kommer vel fort inn i det igjen skulle jeg tro. En gang trønder, alltid trønder og så vidt jeg vet, stammer vi fra vikinger også, så da kan man rett og slett ikke klage!!!

I kveld skal jeg innom til min kjære mor og far. De har malt alle bilderammene sine hvite, og det er ikke rent få av dem heller. Kan tenke meg at det har blitt fint men mye arbeid da. Jeg var på Ikea her om dagen. De hadde fått inn så mye fint til jul og da kom jeg over en liten sak som jeg skal ta med når jeg drar på besøk i kveld. Tror den skal stå godt til de hvite rammene :) Kan ikke si hva det er, for jeg vet at min far er inne og leser bloggen sånn av og til. Han ble jo litt "berømt" da jeg hadde det innlegget om nissen hans vet dere, hehehe! Jeg vet at han har kjøpt seg en ny nisse, på Sparkjøp! Tenkte jeg skulle få tatt et bilde av den, slik at jeg kan blogge litt om nykomlingen i nissefamilien :) Han er alltid så oppgitt over meg, for at jeg kjøper julepynt så tidlig, men hvem var det som kjøpte julepynt først i år? Hehehe, jo, det var han det ;)

Da skal jeg ta en munnfull med Starbuckskaffe jeg ;)

 
 
 
 
 
 
Anne


10 kommentarer:

 1. Ja jeg må ha mye kaffe om morgenen. Helst må jeg være litt alene før jeg våkner til liv:)
  Synes spisebordet ditt er kjempefint jeg:) Skjønner at du er blitt glad i stolene når du har hatt de så lenge. Det er jo viktig at de er gode å sitte på også?:)
  Det går jo også an å forandre på de dersom du vil fornye de også med litt maling eller nytt stoff. Du kan jo også sy et slikt trekk som går over hele stolen slik du viser på bildet med det runde bordet:)
  Mye kan gjøres men ting tar tid. Vi kan jo ikke rekke alt på en gang selv om jeg av og til tror det:)
  Tenk at dere har fått snø!! Det virker så fjernt liksom men det var bare et par varmegrader her i dag. Men sola skinner så fint nå så det skal bli en flott høstdag:)
  Ønsker deg en fin dag!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk for så hyggelig kommentar fra deg Reidunn og mange gode ideer! Alltid like hyggelig å høre fra deg synes jeg. Blir så glad for det også :) Ha en nydelig høstdag kjære du :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Må innom til deg og si GOD HELG. Ingenting er så deilig som lukte av nykoka kaffe om morgenen. Sitter å nyter en kopp nå;) Så fint spisebordet ditt blei på forrige innlegg, koselig ble det. Her er det ikke snø, men mye fin sol i dag. Vil ikke ha snø enda. Det er så rart hvor fort det snur. Forrige helg satt jeg i hagen og sola meg i singlet:) GOD helg. Kos deg masse. Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk og det samme til deg! Sååå hyggelig at du stakk innom meg for å si god helg!

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Tusen takk for koselige kommentarer) Og du, så kjedelig med det bordet! Noen ganger kan disse mannfolka være veldig trege..
  Jobber som kunstløp trener og i helga er d konkurranse på gang)
  Skjønner d kan være godt m pause fra hobby, spesielt når d tar så mye tid.
  Nå skinner sola i Fredrikstad og vi har leid gravemaskin for å drenere, blir bra d)
  Kos deg masse i helga! Klem

  SvarSlett
 4. Elsker Starbucks, så eg samler på krus hvar gang jeg reiser(eller gubben).
  Innvilger meg en kopp cappucino til dagen, og nå har eg spart den til ettermiddagen-mmmm<3
  Fin fredag til deg:)

  SvarSlett
 5. er stor fan ac Starbucks, men da helst frappucino, vet ikke om vi helt kan kalle det for kaffe hehehe. Snø i Trondheim allerede, guttene hjemme venter i spenning til snøen dekker landskapet her nede i Stavanger, for min del så kan vi godt vente til rundt jul. god helg til deg:-)

  SvarSlett
 6. Takk alle flotte damer og god helg til dere fra meg!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett