lørdag 19. oktober 2013

Jula er i hodet mitt

Ja, det er den! I dag har vi vært på koselig kafetur x 2. Det er helt greit med gode venner og familie som gjerne vil sette av litt tid til slikt no, derfor er det ren luksus med dobbel runde kafe. Det ble selvfølgelig en liten julesak med hjem også, for det er greit å plukke med seg favorittene sine før de blir utsolgt. Man kan gjerne synes at det er litt tidlig, men det betyr jo ikke at man skal sette det fram ennå, bare sikre seg de fineste av de tingene man ønsker å dekorere med til jul. Jeg kjøpte noen av disse, for tenkte at de kunne stå godt til KUBUS-lysestaken min Dette bildet er fra Ting sine sider :)

Varm klem fra meg til alle dere!

 
 
 
 
 
Anne


12 kommentarer:

 1. Åååå de er så fine!!
  Kjempelurt å sikre deg de før jul. Jeg pleier også å handle noe i god tid før jul.
  Nå vet jeg at det kommer til å gå veldig fort fram til jul så det er bare å begynne litt tidlig:)
  Ønsker deg en fin lørdagskveld:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. De er kjempefine, har bare et i grønt selv da.. *ønsker meg*
  Vel eg har hatt en pose med julesjoko og marsipan ikveld, så eg bør vel neppe dømme noen;-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Eg må innrømme at eg kjøpte to tre julegåver i går...
  Tida går så fort og når det passar slik er det berre å starte.
  Nattaklem.

  SvarSlett
 4. Er begynt sånn smått å tenke jul eg også,den kommer så brått på kvart år;))
  Fine disse kahler lysestakene,har dei fremme hele tiden eg;)
  Ha en finfin søndag!
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 5. Ja, de er flotte ja :)) Ha en god søndag damer!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 6. TRor det er mange fler enn deg som har startet med julen...:-) I morgen begynner vi å lage julebutikk; masse varer har allerede ankomet butikken....så det blir en spennende uke ! Kos deg på en søndagskveld!

  SvarSlett
 7. Jeg er i full gang med å lage gaver og pynt til jul allerede :-) Synes det er fint å starte litt tidlig, så slipper jeg masse stress og angre på alt jeg ikke fikk ordnet. Kos å ta litt etter hvert :-)
  Ha en fin ny uke!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 8. Disse er så fine:)
  Jeg tenker litt jul jeg også, hos oss er det ingen ting som heter at jula kommer for tidlig;) Mannen hadde et godt argument; man kan ikke drøye jula etter julaften - da har vi bare noen dager og så er det over. Så da må vi drøye i andre enden og starte litt tidligere;D Men en grense har jeg - A har bursdag i slutten av november og det blir ikke julepyntet før han har hatt bursdag. Men DA...;)

  Ønsker deg alt godt for uka som kommer kjære du,
  varm klem:)

  SvarSlett
 9. Jula ja, den jula... Huff, selv om jeg eeeeelsker jul, så synes jeg den kommer brått på HVERT år, titter litt rundt på noen nye juleting til huset, ønsker kubus lysestaken som du har, men spørs om det blir innvilget i år, kanskje jeg bare går for Kremmerhuset sin, den er jo veldig fin den også :) Ha en flott mandag :) Og takk for alle koselige kommentarer inne hos meg :) Klem Rita

  SvarSlett
 10. Ja, den fra Kremmerhuset er råtøff, har den i gangen i år men disse husene oppi. De ble sååå kult atte ;) Du får kanskje ønske deg gavekort eller penger ti jul, så kan du kjøpe KUBUS. Den kan du jo ha framme heeeele året ;)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 11. Hihi, jeg var også på cafe i dag - og så på disse ;o) Kjempe søte...ett Urbania hus ble med hjem istenfor så disse har endt opp på ønskelista ;)
  Klemklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Trivelig med kafe og litt shopping, særlig nå før jul :)

   Klem, Anne <3

   Slett