onsdag 9. oktober 2013

For et...

...ROT!

Ja, for nå er jeg i gang med rydding av rommet til minstejenta...IGJEN! Huffa meg, så glad mannen min kan være for at han SLIPPER! Vel, dette er innviklet rot og det er rot som virkelig trenger en arkeolog sine finesser og hender. Det er bare å finne fram arkeologskjeen og finkjemme området. En arkeolog bruker jo som kjent laaang tid på arbeidet sitt og det ligner skremmende mye på den tiden jeg kommer til å bruke på ryddinga av Elin's hule ;)

Måtte bare få en liten utblåsning, så derfor er bloggen god å ha. Bare der man kan søke - og finne forståelse og treffe mammaer i samme "båt", hehehe! ;)

"Back to work", sier jeg bare!
 

 
 
 
 
Anne


5 kommentarer:

 1. Hihi,du har min fulle forståelse på din frustrasjon:))
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjertelig takk sier jeg bare! :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Hihi skjønner deg så godt og her har me nett rydda i alle lekene til minstemor og ho elsker småting og putter dei overalt,hadde lyst å kaste alt:)
  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den med å kaste kjenner jeg igjen du, hehehe! Må bare innrømme, at svartsekken er flittig i bruk her innimellom ja ;) Man hiver jo ikke fine ting, men ting som har vært i kinderegg, er fra BurgerKing og alt som har vært med i Donadblader...ja, de går av og til i søpla her i huset ja. Kos deg i dag du og - og takk for at du tittet innom bloggen min :)

   Klem, Anne <3

   Slett
 3. Haha, joda - slikt kjenner man seg igjen i du;D

  SvarSlett