tirsdag 8. oktober 2013

Noen bilder fra kjøkkenet på en tirsdag

I dag har jeg fint lite å blogge om, men jeg er innom for å si "god tirsdag" og samtidig slenger jeg på noen bilder fra mitt elskede kjøkken. Kos dere i dag alle sammen. Skal rydde litt i skap og skuffer jeg, selv om det er gørrrrrr kjedelig :)

Skal se om jeg ikke kommer med et litt større innlegg i kveld. Jeg får som regel noe inspirasjon i løpet av dagen, men det skal godt gjøres å ha noe spennende på bloggplanen til en hver tid også da. Vi får se hva det blir til, hahaha-ha en god dag!

See you!
 


 
 
 
 
 
Anne
 


8 kommentarer:

 1. Likte godt de sorte og hvite boksene!!
  Ja rydde er ikke akkurat det gøyeste på denne jord!
  Men så god følelse når det er gjort!!
  Håper dagen din har vært fin:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Reidunn! Ja, dagen har vært fin men svært rolig. Godt det og av og til :) Håper at du har det bra også! :D

   Klem, Anne <3

   Slett
 2. Tøffe disse boksene fra kremmerhuset:)
  Ha en fin kveld Anne:o)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Klemmer i bøtter og spann tilbake! Kos deg videre i kveld :))

   Anne <3

   Slett
 3. Heisann:) Fikk du ryddet skikkelig nå da? ;) En av mine mange hodebry er kjøkkenet om dagen, noe må gjøres.. Så planen er ihvertfall å ta seg litt av kjøkkkenet idag, hvis jeg gidder.. Ikke akkurat NÅ ihvertfall *gjesp*
  Klem

  SvarSlett
 4. Fine detaljer fra det flotte kjøkkenet ditt!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fine bokser :O)Alltid koselig hos deg...:O) I dag begynner jeg kl 1400 på jobb, det er så godt å få sitte under pleddet og nyte en god kopp morgen kaffe før en skal av gårdre:O) Ønsker deg ei fin dag, Anne. Masse klemmer fra Ann Elin

  SvarSlett
 6. Tusen takk for flotte hilsninger og kommentarer og ja, jeg fikk rydda det jeg skulle i går. I dag står rommet til minstejenta for tur og det gleder jeg meg IKKE til, hahaha! Hun spurte om hvor lang tid vi skulle bruke på det og da svarte jeg "to timer hvis jeg rydder på egen hånd og ca to uker hvis du skal hjelpe til", hehehe, for hun skal snu og vende på alt, går et par runder før hun kan kaste en tomeske eller gi bort et klesplagg som var passe for to år siden osv, osv...kjær i alt hun har vet dere. Må bare legge til, at alt dette blir sagt og skrevet med et smil om munnen og i humoristisk mening :)) Nyt dagen jenter, jeg skal rydde i høstferien ;) Synes det er deilig å få et fint og representativt hjem, så det er absolutt verdt det!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett