mandag 14. oktober 2013

Grå mandag...

...nei da, laaangt i fra for her skinner sola allerede! I Trondheim har visst godværet "hengt seg opp" for hva kan det ellers skyldes? Hm, ikke vet jeg, det bare er sånn, hahaha!

Grå-mandag ja, det skal jeg hilse å si at det skal bli, for nå har mannen bestemt seg for å bytte farge på stua, han er lei av cafe latte og det kan nok hende at det er noe i det da..? Han startet med å vise meg noen beige-farger, men så lenge vi har beige sofa, så tenker jeg at vi skipper den fargen. Jeg heller mot noe grått, men så oppdaget vi at det er lansert en ny farge nå, GREIGE, så dette skal sjekkes ut i løpet av dagen.

Jeg simpelthen HATER å lete etter nye farger for å male på veggen, det er så himla skummelt, så derfor er det trygt med den latten vi allerede har altså.. ;) Det er jo plett umulig å se hvordan en farge er på en PC-skjerm og disse små fargeprøvene en får med seg etter et besøk i fargehandelen, er jo virkelig bare sååå misvisende!!!

Enden på visa blir vel at vi kommer hjem med X-antall prøvebokser som vi kladder på veggene rundt omkring og jeg som skal ha besøk nå på onsdag...tror ikke vi rekker å male til da...

PS! Forslag mottas med takk!
 
I'll be back!
 
 
 
 
 
Anne
 


3 kommentarer:

 1. Så heldig du er da som har en mann som blir lei av ting, for det blir nemmelig ikke min :) hehe :) Hadde det vært opp til han så hadde vi nok ikke pusset opp med det første :) Når vi pusser opp så kommer vi til å velge hvite vegger og mulig en grå kontrastvegg i stua. Kjøkkenet blir nok bare hvitt. Jeg er jo ikke særlig glad i farger, så hvitt er jo en sikker vinner da :) Sliter med svimmelhet for tiden så legen har sagt at jeg må holde meg hjemme denne uken, men jeg fikk IKKE lov å pusse opp :) hehe :) skulle jo tro han og mannen hadde snakket sammen :) ha en fin dag videre og lykke til med fargevalget :) Klemmer Rita

  SvarSlett
 2. Takk for koselig hilsen hos meg, og velkommen som følger av bloggen min.
  Ja her er det nok ikke min mann som vil ha forandringer i huset nei.
  For hans del kunne vi nok hatt det som det var da vi flyttet inn.
  Men det orker ikke jeg.
  Lykke til med malingen av stua, og ikke minst,
  valg av farge. Ikke så lett alltid det nei.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 3. Jeezez så misunnelig eg blir!! Min mann lukker ører og alt når jeg hinter frampå om oppussing, så her er det eg som står for "alt"..
  Greige er fint vettu,ganske så genial igrunn:)
  Lykke til med valget;)
  Klem

  SvarSlett