lørdag 12. oktober 2013

Skap stilen...

...med en taklampe fra Bohus som ikke er så alt for rådyr. Mange har lignende lamper har jeg sett, men man trenger ikke å kjøpe de aller, aller dyreste da. Noen ganger kan man faktisk få den look'en  man er ute etter, selv med få midler. I kveld ville mannen ut på en av sine inspirasjonsturer igjen. Vi var på en slik tur i går også og da han falt for denne flotte taklampa, Globe, som vi skal henge i trappeoppgangen, så var jeg ikke sen om å takke "JA".

Datteren min, Elin sa følgende da vi kjøpte lampa "Mamma, nå har vi snart en villa vi" Hehehe, så dette er altså hennes syn på hva en villa er :) Hun synes den er veldig fin med andre ord ;)

Vi har satt opp sminkebord og fått hele rommet til Elin i orden. Vi har snakket om hvor viktig og lettvint det er hvis hun klarer å holde det i orden nå, spesielt fram mot jul. Det er så greit med ryddige rom når man skal pynte juletre når den tid kommer. Jeg ser ikke for meg at jeg skal drive å finkjemme dette rommet enda en gang til før jul. Nå sier jeg meg ferdig akkurat med det prosjektet. Vel da skal jeg finne fra fjernkontrollen og se litt på TV...for en gangs skyld ;)

Globe og jeg,
ønsker dere alle en fortryllende lørdagskveld!

Anne

10 kommentarer:

 1. Det treng nødvendigvis ikkje være det dyreste som er det flotteste,denne lampen var kjempefin:)
  Fortsatt fin helg til deg<3
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Det finnes så mange fine alternativer til de dyre tingene. Behøver ikke være kopier, alternativer er gode de også:) Og man kan jo få villa med slike alternativ - kan ikke være galt det;D

  Ryddige rom er på agendaen her også, A har svært lite på soverommet sitt utover senga og pulten, rett og slett for å unngå for mange stimuli. Men det blir rot av lite også, tro det eller ei;) Det er jo hans jobb å holde det ryddig men det er som oftest mamsen som tar tak når det begynner å skli ut - skal jo ikke være slik men det er så vanskelig å la være;)

  Håper dere har gode dager. Her har vi hatt en knallfin lørdag og satser på at søndagen kan bli like fin! Varm og god klem til deg - Hanne:)

  SvarSlett
 3. Fin fin lampe , så hyggelig når flere i hus ønsker forandring og nye innkjøp) Nyt søndagen) klem

  SvarSlett
 4. Å så flott den lampen var! Den likte jeg :-) Ha en superfin søndag!

  SvarSlett
 5. De lampene er kjempelekre, og lucky you som har trappegang til å henge lampe i:)
  Fin søndag til deg:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger alle dere flotte damer! :))
  God søndag til dere!
  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 7. Globe en sikker favoritt til en god pris, den har jeg solgt maaange av;) fnis.....Blir nok så fint hos deg. Ønsker deg en fin ny uke. Masse varme klemmer fra Ann Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Så godt å høre dette fra en Bohus-ekspert! Da blir det nok flott ja og jeg gleder meg til å henge den opp! Ha en koselig kveld videre! :))

   Klem, Anne <3

   Slett
 8. Lampa var kjempelekker!!
  Den kommer til å bli kjempefin hos deg:)
  Så gøy at de andre i familien også er fornøyd med valget:)
  Ønsker deg ei fin ny uke!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. God, ny uke til deg også Reidunn!

   Klem, Anne <3

   Slett