lørdag 5. oktober 2013

Travle men svært hyggelige lørdager

Ja, for Elin har fiolintimer gjennom kulturskolen på lørdager i år. De hadde problemer med å få timeplanene til å stemme, så vi takket "JA" til timer i byen, på lørdager. Dette synes vi er glimrende vi, for da tar vi bare bussen fra morgenen av, går på fiolintime der vi treffer fiolinvenninne Anna og hennes mor Ellen som vi koser oss sammen med på kafe etter fiolintimen. Deretter kan det bli litt shopping, men i dag ble vi hentet av pappa før vi handlet litt.

Vi har vært og sjekket priser på diverse materialer nå, mtp trappeskift. Gruer meg til å starte med dette, men mannen GLEDER seg som en liten unge på julaften han. Skjønner bare IKKE at det går an jeg, å glede seg til noe sååå kjedelig som riving av gamle materialer, opp med nytt, maling osv, osv. Må innrømme at jeg gleder meg veeeldig til vi er ferdige da, hehehe!

Nå skal jeg sette inn en haug med varer som ennå står i poser på kjøkkengulvet. Jeg måtte bare sette meg ned med kaffe og rundstykke da jeg kom hjem. Holdt på å besvime av sult sjø, hehehe! Uff, der kom visst trønderen fram også...SJØ! ;) Hehehe!

Kos dere i kveld da!
  

 
Anne

3 kommentarer:

 1. Jeg venter i spenning på den trappa deres, lurer fælt på hva dere velger :o) Har dere repos/trappeavsats eller er det en svingtrapp det dere har nå? Vi går nemlig å spekulerer på å få gjort noe vi også med trappa vår :o) Nå nytes lørdagskvelden her. Mathandelen med 8 bærer poser gjorde jeg unna i går.... det er ganske slitsomt med shopping sjø :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Tusen takk for svaret :o) Vi har også tre etasjer, men repos på to steder, da gleder jeg meg til å se hvordan det blir hos dere! Hørtes veldig bra ut slik dere har tenkt! Forøvrig til ditt spørsmål, Vi bor på Levanger, familie på Steinkjer og leilighet i Trondheim som vi bruker flittig :o) God natt til deg :o) Klem

  SvarSlett
 3. Så kosligt i gangen din,synes det er så kjekt å se bilder av huset ditt:))
  Nyt resten av helgen;)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett