torsdag 28. november 2013

EN ALDRI SÅ LITEN MAILEGUTFORDRING!

Hei og god kveld! Jeg har gleda meg så innmari lenge nå, til å pynte med de fine MAILEGNISSENE mine. De to som jeg kjøpte i fjor, har blitt til seks, så det er en hel familie nå. Nå hørtes det kanskje ut som om de hadde formert seg der nede i julepyntkassen i løpet av sommeren, men så "BILLIG" er det ikke å skaffe til veie slike nisser nei, hehehe!

Vel, det har seg nemlig slik, at jeg faktisk var så heldig å snuble over nissene fra MAILEG på Norway designs i Trondheim, så da smalt jeg like godt til og kjøpte hele fire stykker, i frykt for at de ikke får inn flere til neste år, hahaha!

Ja da, det merkes på kontoen for de er jo ikke veldig rimelige akkurat. Flotte og fulle av sjarm er de i hvert fall, men jeg har et lite problem med hvordan jeg skal pynte med dem. Slike problemer er jeg ikke vant med å ha, men jeg skal nok finne en løsning. Kanskje noen av dere har noen ideer å komme med?

Nå skal jeg finne fram julebakst (som jeg ikke har bakt selv, men kjøpt på butikken) og klementiner til niesa mi som kommer på besøk. Alltid så trivelig med litt kos sånn i julestria.

Jeg har vært hjemme hos mine foreldre og hjulpet dem litt med julerengjøring i dag. De har et stort hus med to stuer, så det er litt å vaske. Som jeg fortalte, så har de nettopp hatt maler der hjemme, så det er ekstra fint der nå. Det gikk fort å få på plass alle møblene, vaske og alt som hører med. Vi kosa oss med kaffe og julekaker, pizza og brus. Koselig var det! <3

Tenn lys og kos dere max i kveld :)
 
 
 
 
 
 
Anne


8 kommentarer:

 1. Så søte disse nissene er<3
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Hei, hei du. Takk for koselig kommentar. Så skjønne nisser. Jeg tror så vidt jeg har sett slike i virkeligheten er de ganske store? Sikkert mange fine måter å pynte med dem på. Jeg ser for meg at de hadde sitt eget lille juletre med små pakker under. Hi hi. ;) Et koselig stilleben.

  Ha en deilig kveld. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia! Ja, jeg har fire ganske så store og to som er mindre...liksom barna de da. Vet du, jeg har et lite juletre, så da blir de fine sammen med det ja. Takk for tipset :)
   Klem

   Slett
 3. HALLO SØTE ANNE:)
  SÅ FLINK DU ER SOM HJELPER
  DINE FORELDRE
  NISSENE ER HELT HERLIGE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. De nissene var kjempesøte. Elsker nisser og har i alle fasonger og størrelser. Kjekt for dine foreldre at du hjelper dem med vasking. Hørtes koselig ut. Savner mine foreldre, spesielt nå når vi går inn i julehøytiden, vi var masse sammen i jula. Ønsker deg ei fin helg :)

  SvarSlett
 5. Søte og koselige nisser:)
  Flink til å kose deg du:))
  Nattaklem

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle hyggelige ord og råd om nissene! Setter umåtelig stor pris på dere alle! <3
  Klem

  SvarSlett
 7. De nissene er jo kjempefine så jeg forstår deg godt:)
  Klem
  Liza

  SvarSlett