fredag 29. november 2013

JAKTKLAR ADVENTSSKRULLE

Ja, for det er slik jeg føler meg om dagen, hehehe! Jeg jakter på den perfekte elektriske adventslysestaken for å ha i vinduskarmen, jeg jakter på en løsning til mine Mailegnisser og jeg jakter på trylleformelen som skal gjøre ALT for meg til jul ;) Hehe, det er lov å drømme...

Jeg skal ta en aldri så liten runde nå i formiddagstimene for å se om jaktinga fører meg fram til en løsning. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg hjem med noe HELT annet enn det jeg planlegger, derfor så er det bortkastet energi med all den planlegginga. Vel, artig lell da ;)

Denne helga, er fullspekket av hyggelige førjulsting. Jeg starter som sagt på Sirkus shopping nå i morgentimene, fortsetter i Olavshallen i kveld sammen med store deler av familien, Hurtigrutefrokost på søndag og selvfølgelig tenning av det første lyset med julegløgg og grøt på kvelden. Man kan rett og slett ikke få nok av hygge i førjulstida, derfor blir overgangen til januar så stor og brå. I førjulstida skal liksom alt skje. Vi møtes ute for å spise, vi inviterer og går på besøk hos familie og venner, vi gir hverandre gaver, tenner lys og koser oss på alle mulige måter. Så kommer januar da og all varmen og kosen bare fordufter liksom. For å være ærlig, så er det jo godt med en pause fra all den kosen når det nye året kommer også da. Vi har to bursdagsbarn i januar, så pausen fra kosen blir ikke så lang!

Kos dere masse i dag!
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 


8 kommentarer:

 1. Førjuls tiden er så kos :) I dag skal jeg finne frem julepynten, se hva jeg har og hva som må kjøpes inn. Vi drar på shoppe tur neste helg så da må jeg jo innom Kremmerhuset en tur :) Julestjerna i stua er som sagt hengt opp, skal se om den julestjerna på fot passer i vinduskarmen på kjøkkenet, men har mine tvil... :/ Da må man vel kanskje kjøpe inn noe nytt :) Huff så trisk ;) Her går pengene ut av kontoen liek fort som de kommer inn til mannen store forvilelse... Kos deg denne fine adventshelgen :) I morgen skal vi på julebord :) Klem Rita

  SvarSlett
 2. JA NÅ ER HELGA HER
  OG VI KAN VIKELIG BEGYNNE
  Å KOSE OSS
  FLOTT FREDAG TIL SØTE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Så flott lykt, den gir ett fint lys nå i mørket.

  God helg og adventstid Anne, klem fra Marit.

  SvarSlett
 4. Elsker førjulstiden og julen, men så fort vi runder nyttår er jeg kjapt ute med å fjerne jula og klar for et nytt år. Enig med deg, tiden går så fort og gjelder å kose seg når vi kan. Men det kan også bli litt mye hvis vi ikke tar oss tid til litt pauser :-)
  Nyt helgen!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 5. Høres ut som en travel men koselig førjulstid:)
  Det er veldig fint å kunne samles med gode venner nå i denne mørke tida. Tror vi trenger det:)
  Du finner nok en løsning for maileg nissene. De er jo bare kjempefine!!
  Ha ei fin helg:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 6. Spennende, venter spent på bilde av nissene og den nye hylla og adventsstake, sliter med å finne en jeg liker selv:)
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 7. Eg ynskjer deg ei strålande helg, den første i advent :)

  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett