søndag 10. november 2013

JEG ELSKER BLOGGINGEN...

...SÅ JEG SKAL IKKE SLUTTE, hahaha! Jeg skjønner nå at dere ble litt småskremt av forrige overskrift og jeg beklager det på det sterkeste, så dette innlegget skal avlive en hver tvil om jeg skal fortsette med bloggen eller ikke. JA, jeg skal fortsette så lenge dere synes bloggen er interessant og jeg blir så glad når dere skriver så fint til meg! Bare fortsett å meld dere på giveawayen min. Legger ut bildet av tingene i dette innlegget også, sånn at dere kan melde dere på under her.

Da vil jeg bare få ønske dere ei riktig god uke, så blogges vi snart igjen vi :)
 
LOVE YOU ALL <3

En lysholder fra Kahler og et kjøkkenhåndkle i svart og hvitt er det jeg kan by på denne gangen.
 
 
 
 
 
Anne
 

2 kommentarer:

 1. Så flott du ikke skal gi deg med bloggingen ;)

  Vet du, er egentlig litt nysjerrig på det bildet under gang på høyresida her. Av de små husa. Lurer litt på hvordan det ser ut litt sånn lenger fra og hva som var inspirasjonen bak "veggen" med lyshus. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linn Tove! Dette er en pleksiglasshylle fra Kremmerhuset. Husene inni er ikke lyshus men rett og slett små hus som du kan pynte med litt over alt egentlig. Inspirasjonen ja, hehehe, den kom nærmest like før jeg sovnet en kveld. Vi hadde nettopp blitt ferdig med oppussing av gangen og jeg og mannen fuderte litt på hva vi skulle dekorere veggene med. Jeg er ikke så glad i bilder, så da kom jeg på denne pleksiglasshyllen med husene inni da. Jeg kan legge ut flere bilder av ulike hus som jeg har samt denne hylla, i morgen. Da vet jeg hva jeg skal skrive om, hihi :) Ha ei riktig god uke kjære du og takk for at du legger igjen så hyggelige ord på bloggen min.
   Klem fra Anne <3

   Slett