lørdag 23. november 2013

LØRDAG OG STUA SKAL PIMPES OPP MED...

...RØDE DETALJER!

Ja, for i morgen kommer min kjære mor og far på besøk og de har ikke vært her siden før vi starta på oppussinga. Mamma er så glad i rødt, så det er liksom for henne at jeg skal pimpe opp stuen med den fargen da og så er det jo snart jul også! Da spiller det ingen rolle hvordan resten av stuen er, bare hun hviler øynene på noe rødt, så er alt det andre helt fantastisk også, hehe! Det gjelder å trekke oppmerksomheten mot noe folk liker ;) Jeg tenker å bruke noen stearinlys, et rødt hjerte på det hvite skapet i stua og noen andre detaljer som jeg skal kjøpe i dag men vet ikke helt hva ennå. Det er vel det minste problemet, for butikkene bugner jo over av rødt nå, hahaha!

Et større problem var det å finne lampe til å henge over spisebordet. Vi har vært innom utrolig mange varianter og besøkt alle butikker i byen, opp til flere ganger. Vi har kjøpt og byttet, hengt opp og tatt ned DYRE lamper og IRONISK nok, så endte vi altså opp med det simpleste av det simple, fra IKEA! Hahaha, ja sånn kan det gå.

Jeg er så lyssky av meg og tåler ikke at lyset skinner i øynene, over hodet ikke!!! IKEA overrasker stadig, for der fant vi lysdemper for å ha rundt pæra, så den som henger over vårt spisebord nå, kostet bare 195 kroner og blender ikke mor i øyene.

Den som virkelig var lekker og kostet en del mer, den ga et type grønt lys i rommet og nærmest stakk seg gjennom øynene mine...wææææ, jeg sov dårlig den natta før jeg endelig kom til den konklusjonen at jeg skulle returnere den. Misforstå meg rett; Lampa var kjempelekker og jeg kunne godt ha tenkt meg den, men dere skjønner...øynene mine betyr mer enn utseende på lampa, men jeg er dødsfornøyd med den fra IKEA jeg da ;) I LOVE IKEA! <3

Jeg kommer tilbake med et innlegg om de røde detaljene litt senere i kveld jeg! Jeg har også fått spørsmål om jeg kan legge ut flere oppskrifter her på bloggen og det ønsket skal jeg selvfølgelig prøve å etterkomme så snart som mulig. Jobber med saken!

Da håper jeg at dere alle får en kjempefin lørdag!
 
 
Vi gikk for den på det øverste bildet. Den lekre sorte, er historie og tilbake i hylla på Skeidar ;)
 
 
 
 
 
 
Anne
 

7 kommentarer:

 1. hei, Anne:) så koselig med besøk, litt rødt må til da forstår jeg...hi hi:) Den taklampen var kjempestilig. kos deg masse i helgen, Jeg skal i 40 års dag. Gleder meg.Finstasen henger klar;) GOD HELG!
  Ann Elin

  SvarSlett
 2. Tack Anne för din fina kommentar!
  Vilka vackra lampor!

  Ha en fin helg!
  Kram
  Monika

  SvarSlett
 3. å så lurt
  med den lysdemperen
  di har det på Ikea
  kos dere masse
  klem Eli:)

  SvarSlett
 4. Kos dere masse med besøk og fine lamper begge to :-)
  klem Vibeke

  SvarSlett
 5. Ikke bare bare det der med lamper… Jeg har ennå ikke kjøpt lampe til stua. Mamma som jobber på Møbelringen har bestilt inn flere lamper for at jeg skal kunne prøve, men jeg blir jo ikke fornøyd da… Men tror nok jeg ender opp med den fra Bloomingville. Vi har også lampe fra IKEA over spisebordet, billig og fin, så kan man heller bytte ut litt oftere uten for mye dårlig samvittighet :) Kos deg med besøk :) Klem Rita

  SvarSlett
 6. IKEA har så mye flott og jeg synes slettes ikke at det er så simpelt. Man skal ha ting man trives med rundt seg, så får det være dyrt eller billig. God helg!

  SvarSlett
 7. Kosligt med rødt i disse tidene vi går imøte:)
  Lampa fra ikea var veldig fin,viktigst er at du liker den. Design eller ikkje,det spiller ingen rolle Anne;))
  Kos deg med besøket som du sikkert allerede har hatt,hihi.
  God klem Siv Mette

  SvarSlett