lørdag 16. november 2013

Noen bilder fra den "nye" stua

Vel, den er jo ikke akkurat ny da, men NYMALT, det er den. Mor har også investert i en del ny stasj til jul og kunne ikke dy seg i natt...da bare MÅTTE hun sette fram noen av herlighetene, hehehe! Jeg ser at flere her i blogglandia har de samme tingende framme, så jeg regner med at det går greit. De er jo så flotet og nøytrale disse trærne fra Kahler, at mannen min har ikke en gang reagert på at de står framme. Nei, det må vel være rødt hvis han skal reagere, hahaha! Det er så morsomt å finne fram de tre-fire posene med det man har kjøpt seg og pakke det opp. Noe har man faktisk glemt at man har kjøpt også, så det er jo ekstra artig da.

Nå er jeg hjemme alene i ca. 30 min. Barn som skal kjøres litt hit og dit av sin snille far, så jeg kjenner faktisk litt ro i kroppen og jeg fikk endelig tid til å blogge litt. Lørdager er fine, men litt stress også, i forhold til musikkskole osv. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere noen bilder av stua. Den ene halvdelen står klar pyntet mens den andre halvdelen, ser ikke ut i det heletatt, for å si det mildt. Jeg har planer om at den delen skal bli like bra i løpet av kvelden, men først skal mannen koble til ny dekoder, hvilket er VEEEEEEEEEELDIG viktig i hans verden, så mor får vente med stasjen og de litt mindre viktige tingene, hehehehe!

Vel, da skal jeg tusle ut til kjøkkenet for å swinge i vei en hjemmelaga pizza! Ha en aldeles nydelig kveld folkens! Jeg hører at "HILDE" allerede har kommet, så hvem vet, kanskje hun også vil ha litt å spise? Hihi :)

PS! Hold dere innendørs, Hilde er ei skummel dame!
 
 
 
Beklager det blå colaglasset fra Mc'Donalds ;) Det måtte selvfølgelig snike seg med på bildet for å avsløre at vi ikke alltid lager middag hjemme, hehehe! ;)
 
 
 
 
Anne
 


12 kommentarer:

 1. Gratulerer med " ny" stue!!
  Det ble utrolig lekkert med den fine gråfargen:)
  Ha en fin lørdagskveld!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Så lekker gråfargen ser ut!

  Fin kveld til deg og dine! :)

  SvarSlett
 3. Så herlig å endelig vær ferdig med malingen. Den gråfargen dere har malt såg berre sååå fin ut,lekkert<3
  Fortsatt fin helg til deg og kos deg med pizzaen;)
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 4. Koseleg i stova di !
  Du fann den finaste gråfargen :)

  Fin søndag frå Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Så bra ut den fargen da.
  Her herjet iallefall det storm i går, stakkar Molly syntes ingenting om vinden og ble litt smånervøs når det sto på som verst. Ikke de største skadene ute heller, heldigvis. Trodde lykta for i natt, men så var det heldigvis bare deler av takrenna som havna på bakken. Glassbiter utover plena hadde vært verre.
  I morgen blir det sirkus og litt julegaveshopping. Tenker det blir trivelig :)
  Håper du har en fortsatt fin søndag
  Klem :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med en ny stue. Den var så nydelig å lys og lekkert. Mange flott ting. Det er så koselig med dette hvite bordet ditt:)Fargene på veggene var kjempefin:) Flinke deg. Klem Ann Elin

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nymalt stue;) Den gråfargen var utrolig lekker Anne:) Takk for sist! Var så utrolig koselig å møte deg. Carmen har lekt så mye med den rosa anden og storkoste seg på kaffeturen. Hun snakket masse om dere etter vi kom hjem, hihi. Håper dere har hatt ei fin helg! Den gikk ialfall fort for min del. Nå er jeg gressenke denne uken:-)
  Fin kveld og hils til din koselige datter:)
  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og så koselig å høre at Carmen hadde kosa seg. Hils henne masse fra oss, søte vennen! Håper at uka di blir fin og at du tar godt vare på deg selv tross gressenketilstand :)
   Klem, Anne <3

   Slett
 8. Så kjempekoselig og fin stova di blei,masse fint du har stående rundt og:)deilig å bli ferdig og så bare dekorere igjen og sette på plass:)
  Ei lita stund for seg sjølv er alltid godt❤️
  Fine dag til deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 9. Så koselig å se bilder av stuen :) Grå fargen ser kjempe fin ut :) Og så har du jo så mange fine pyntering :) Kanel huset var veldig fint :) Jeg tenker å begynne på vinduene i stua denne uken... :/ Vinduer er kjemdelig å male, men det kommer til å bli så lyst og fint :) Ha en fin, fin mandag :) Klem Rita

  SvarSlett
 10. Fine bilder og mange koselige detaljer fra stua di.
  Ha en fin mandagskveld :)

  SvarSlett