fredag 20. desember 2013

O'JUL

Ja, det nærmer seg nå men jeg tar livet helt med ro. Det eneste jeg har gjort i det siste, er å hjelpe Linn til eksamen, pakket noen gaver, småryddet slik at ting ikke hoper seg opp og shoppet litt småtteri til jul. I formiddag var jeg på koselig julelunch sammen med min bror og hans familie. Alle de andre i heimen her, var henholdsvis på eksamen, skole og jobb, så da ble det bare meg som var så heldig da, hehehe!

Det blir mye lunching og koselige middager sammen familie og venner nå før jul, det er så trivelig å sette av litt tid til hverandre, ikke bare gaver og stress. Det er viktig å samles og senke skuldrene og høre på hva venner og familiemedlemmer har å fortelle, hva de har opplevd og kanskje hjelpe hvis noen trenger det. Verdier som dette må man ta vare på og er for meg, veldig viktig!

Håper at alle dere der ute har det bra og at dere er lykkelige og føler at dere blir sett - og tatt vare på! Jeg setter i hvert fall umåtelig stor pris på hver og en av dere og jeg er takknemlig for at jeg har lært dere å kjenne.

Sender varme juleklemmer til alle dere som er
 mine følgere og bloggvenner!
 
 

 
 
 

 
 
  
Anne
 


4 kommentarer:

 1. Koslelig med lunsj treff :) Jeg gleder meg til å treffe familien min i julen, ikke ofte alle treffes :) I morgen tenker jeg å få pakket inn de siste gavene :) Mannen skal ut med gutta på tur så da er jeg hjemme alene i morgen formiddag og får styre med mitt :) Gode juleklemmer til deg, Anne :)

  SvarSlett
 2. Nå har eldstemann kommet hjem og hele familien er samlet. Ungdommen raser inn og ut av huset med jobb, kompiser og kjærester, akkurat slik det skal være og slik jeg husker førjulstiden min var. Mor ordner til jul :O) Herlige dager og snart senker julefreden seg. Viktig å ta det med ro å kjenne på det som er våre virkelige verdier! Ha ei nydelig førjulshelg kjære deg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. viktig med lunching og kos ;)

  nyt dagene -- her går det i fjøs og kuer ;)

  SvarSlett
 4. Så koselig tid med familie og venner:) jeg har ikke vært så flink å kommentere inne hos deg i den siste tiden, men nå er det juleferie å mer tid til å blogge litt inn i mellom:) nydelige bilder hos deg! Mange juleklemmer fra Ann Elin

  SvarSlett