mandag 2. desember 2013

PS! SJEKK GIVEAWAY PÅ BLOGGEN TIL JANNE...

Mitt Lille Hjerte

Janne har en kjempefin blogg, men det vet dere sikker allerede da. Slikt kan ikke sies for mange ganger. Hun lager nydelige servietter med monogrammer på, så dersom dere melder dere på hennes giveaway, har dere en mulighet for å vinne ;)

Håper at dere har hatt en kjempefin dag. Her har det gått fort i svingene i dag og skal jeg være helt ærlig, så aner jeg ikke helt hvor tida har gått. Nei, alt som jeg egentlig skulle gjøre i dag, ble så absolutt ikke gjort, så da er det bra flott at det kommer en morgendag! Jeg kom heldigvis over denne fine vasen fra Bloomingville i dag. Lekker liten sak, men jeg lurer litt på hva jeg skal putte i den da, hehehe! ;)

Er dere i rute til jul da?

Vi blogges!
 
 
 
Anne
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Her har jeg pynta og mangler bare tre julegaver så føler meg egentlig i rute til jul. Vaske til jul har jeg etter et eller to forsøk gitt opp forsøket på og gidder ikke lengre å stresse med det. Får heller satse på vårrengjøring tror jeg ;)
  Håper på å få begynt med deg jeg vil lage til jul i år snart. Rundstykker og morfarkjeks, gjerne brød og kjøttkaker også. Ikke den tradisjonelle julebaksten, men mye mer praktisk i en husstand for en ;)

  Go tirsdag :)

  SvarSlett
 2. Å skjønne deg Anne;) Smask ;)
  Så utrolig fin vase. Ja, det høres kjent ut at man kjøper noe også lurer man på hvor det skal stå og hva som passer til;) Og ikke minst hva man skal ha oppi den;) Kan være fint med ei fjær ;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett