onsdag 4. desember 2013

En liten titt inn i Elin's julehule

Hun er så stolt over å ha pynta til jul på rommet sitt. Endelig har begge jentene fått satt fram både juletrærne og julepynten som de kjøpte for å pynte med til jul i fjor. Da ble det ikke noe av pga sykdom hos far, som dessverre måtte tilbringe hele førjulstida, selve jula og deler av nyåret, på sykehuset. Leiligheten til storesøster og rommet som lillesøster skulle ta over, ble ikke klart til jul som var den egentlige planen, men i år, er det endelig julepyntet på begge plassene. Her kommer en liten smakebit av rommet til lillesøster Elin :) Skal komme med flere bilder i et annet innlegg i morgen. Ble så sent før jeg i det heletatt fikk tid til blogging i dag. Holder på med et litt spesielt juleprosjekt, artig men det tar tid.

Fint med adventstid <3
 


 
 
 
 
 
Anne

 


5 kommentarer:

 1. Såkoselig pynta:)nå venter me her bare på snøen men slik det regner og blåser her så tar det vel si tid!
  Fin dag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. koselig - den ugla har eg og --- digger den ...
  Håper alle er friske i år - monikasmil

  SvarSlett
 3. Så masse fint julestæsj<3
  Og sikkert veldig deilig å få komme i orden denne jula ;)
  Jeg kjøpte et lite juletre til Carmen, som hun skulle få ha på rommet sitt..He he, men nei det juletreet fikk ikke lov til å komme inn der, sa hun. Jeg måtte hjeller sette det i gangen, he he..

  SvarSlett
 4. Så koslige pyntet,håper hun koser seg blant julepynten:))
  Fin onsdag til deg!
  Klem SIv Mette

  SvarSlett
 5. Koselig med julepyntet jenterom :) Husker jeg også hadde eget juletre på rommet når jeg var liten :) Så stas! Pynte selv med min egen julepynt, ofte hjemmelaget (mye mulig jeg fikk eget tre på rommet slik at mamma slapp å pynte treet i stua med papirlenker og dorull julenisser :) hehe :) Klemmer Rita

  SvarSlett