onsdag 4. desember 2013

Litt julestasj

Hei og hopp alle søte! Her går det i jul på flere plan og i morges var jeg mer effektiv en hva jeg vanligvis bruker å være. Jepp, jeg fikk satt fram litt julepynt. Noe av det man har, er bare et must å ha fram, selv om det ikke er siste mote. Jeg har bl.a ei kirke som jeg har fått av mine foreldre for maaange herrens år siden. Den bare  fram dersom det skal bli jul for meg.

Og så har vi Kjell Roger da, nissen som jeg kjøpte på Kremmerhuset i fjor til jul. Den er spesiell og minner litt om den "gammeldagse" jula. Det har kommet så mye nytt og moderne på markedet og jeg har en del av det også, men noe litt "forhistorisk" må få plass i heimen synes nå jeg.

For meg, handler ikke jula bare om mote. Det er fint å kunne ta fram noe man har gode minner fra og ting som har sjel og som bærer litt historie med seg. Jeg har gledet meg til å ta fram kirka mi og det gjorde jeg i morges.

Nyt førjulskvelden!
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne
 

 

 


8 kommentarer:

 1. Søteste julepynt du har....liker han Kjell Roger...hi hi;) Det er så koselige tider. I går ble det laget pepperkaker her:) Julelukt i huset. I mårå har eg fri så da blir det litt mer baking tror jeg. Kos deg i kveld, her er det storm på vei...Klem Ann Elin

  SvarSlett
 2. Ååå så artig ! Jeg har også ei sånn kirke etter mine foreldre. Er selv fra Klæbu men bor nå på Verdal. Har sett du har skrevet at dine foreldre bor i Klæbu . Mine foreldre døde i 2001 og 2003. Har bror og søster som bor i Klæbu. Er ofte innom bloggen din , ikke flink til å legge igjen spor etter meg . Koselig blogg du har , har ikke blogg selv men erofte innom blogglandia :-) Ha en fin førjulstid ! Bente.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sååå koselig at du skrev litt om deg selv og ditt forhold til Klæbu. Mine foreldre bor i Trondheim, men min farmor var fra Klæbu og min oldefar var i sin tid, ordfører der oppe. Du er alltid hjertelig velkommen hit til bloggen min, det er bare sååå trivelig det :)) Kos deg i førjulstida <3
   Klem fra Anne <3

   Slett
 3. Så koselig med litt man har arvet. Har ikke noe gammel julepynt arvet ned her, men har en julekalender jeg har fått fra mamma og en julesokk mamma laget for mange år siden til meg om ene søstra mi.
  Go kveld til deg i snøværet :)

  SvarSlett
 4. Koselig og søt julepynt hos deg.
  Her blir det litt mer julete for kvar dag som går - koser meg glugg i heimen for tida:)

  Fortsatt fin førjulstid til deg.
  Klem fra Jorill

  SvarSlett
 5. Herlig med julepynt som gir god julestemning!!
  Tror nok vi alle har noen ting vi bare må ha framme i jula:)
  Kos deg videre i adventstida!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 6. Fine julestemningen:)
  For meg handler jula om tradisjon. Og, som du vet, så er vi ikke veldig glad i forandringer - da passer det jo fint å finne frem det samme hvert år. Blir liksom best da. Men, jeg sniker inn litt nytt her og der likevel. Greier jo ikke å la være;)

  Kos dere med førjulstida,
  varm klem til deg:)

  SvarSlett
 7. helt enig
  veldig stas med
  sånt som vi har minner med
  og tar frem år etter år
  herlige ting du har
  fin dag til søte deg Anne
  klem Eli:)

  SvarSlett