torsdag 12. desember 2013

VINTERLIG PÅ STUA...

...men sommerlig ute! Ja, for her i Trondheim har vi 10 varme og ingenting som minner om jul, hehehe! Vi fryser altså ikke. Jeg synes det er godt jeg, så klager ikke i det heletatt. Jo eldre jeg blir, jo større pris setter jeg på at kuldegrader og snø uteblir.

Inne har jeg pyntet til jul og pomponger sørger for den vinterlige stemningen. Enkelt, med kvister fra egen hage og pomponger fra House Doctor. Omaggioen er jo bare ALDRI feil, så da har man det man trenger for et ordentlig flott blikkfang!

I dag blir det litt avslapping før det braker løs med spillejobb i kveld og utover natta. Jeg er jo et nattmenneske, så det går greit, men det er litt tungt å stå opp tidlig for å få unger i vei på skolen dagen etter da, uhuuuu! Alt går, bare man innstiller seg på det og slik er det nå en gang da.

Nyt denne torsdagen og tenk på at det snart er
HELG!
 
 
 
 
 
 
Anne


3 kommentarer:

 1. Så fint dette var :) Koselig med de pompongene :) Ikke noe rødt her i juleheimen, men rødt er veldig fint :) Her var det full storm i går/natt og REGN. Vi våknet til MASSSSSSE snø(!) Sp utrolig fint og skikkelig juleestning når trærne er fulle av snø og henger nesten ned på veien :) Rart hvordan været forandrer seg :) Fortsatt fin torsdag :) Klem Rita

  SvarSlett
 2. Pomponger er så fint:)her er det som hos deg,rundt 8-9 grader så fryser ikkje:)men hadde vært kos med snø til jul:)
  Ein fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Hei, Anne:) har ikke glemt deg;) bare så travelt i det siste....men jeg er enig at det er sommerlig tempratur, det mangler snø...hold deg godt fast i stormen dere har;)Koselige bilder, jeg elsker pom pom...får ikke nok av dem... God klem Ann Elin

  SvarSlett