fredag 3. januar 2014

ELSKER JANUAR

Mange jeg kjenner synes at januar er en litt traurig og tung måned, men der er ikke jeg enig. Jeg simpelthen ELSKER januar av to helt spesielle grunner, nemlig mine døtre. De er begge født i denne flotte måneden, en måned da vi kan starte med blanke ark og kjenne at alt er friskt og nytt på en måte. I hvert fall er det slik jeg føler det, friskt og nytt.

I dag har jeg rydda bort det meste av jula, ikke så mye arbeid egentlig. Jeg har stasja med det jeg har fra før og er egentlig ganske så fornøyd. Juletreet og en stor nisse står fremdeles igjen, da jeg har lovt mannen at vi skal ha dette framme til 13. dag jul. Mannen har mala ferdig bakplata inne i vitrineskapet og hvilken forandring det ble!!! Helt utrolig hva et malingsstrøk, eller fem som det ble da, kan gjøre. Nydelig ble det og jeg er kjempefornøyd!

Håper at dagen i dag blir fin for alle og at sola skinner der du bor, slik den gjør her i Trondheim i dag! Da skal jeg finne fram støvsugeren og "fange"  noen hybelkaniner, men jeg har funnet ut at jeg er HØYT elsket, for de kommer så fort tilbake ;)

Tut og kjør!

Anne


7 kommentarer:

 1. Hei Anne :) Jeg er ikke fan av januar mnd… Her oppe i nord er det jo mørketid og det føles som det er en evighet til sola kommer tilbake (22.januar) og er vi riktig heldig er det mye overskyet vær så vi ser ikke sola før i februar… :/ Men jeg tenker å fylle denne ventetiden med maling av gjesterommet og vårt soverom. Her sitter jeg med beina på bordet og sløver, rimelig trøtt i dag ja… :/ Ønsker deg en flott helg :) Du må vise bilder av skapet som er malt, vi har også et mørkt skap i stua, så kanskje vi også maler det inni :) Klem Rita

  SvarSlett
 2. Heia Anne :)
  Jeg blir så glad for å lese kommentarene dine og ikke minst innleggene her på bloggen din;)
  Ja, helt enig i at vi må få til å møtes snart. Det er jo så koselig. Som du vet er det travelt opp her hjemme med syke barn og foreldre som får for lite med søvn. Så jeg håper virkelig denne januar måneden blir bedre etterhvert;)
  Du må kose deg og nyte fredagskvelden. Her blir det å sove når man kan, hihi.
  God helg til deg skjønne Anne;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Liker og ny start på året:)
  Ikke en drit å gjøre med været, men allikevel ;)
  Her i huset er det den eldste som fyller året i januar, og så kommer to i februar:)
  Nå har jeg rensket godt opp i heimen, og jadajada kjøpt inn ny maling til neste prosjek*taraldrislutt*
  Nå er det krim på tv samtidig som jeg leser blogger og prøver å lære meg mer om kamera-MULTITASKING!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei, Anne:) så fine lysestaker du har der.....jeg har ikke fått rydda vekk alt julen enda....jobber helg og er sliten. ;) januar salget er i gang på jobb:) så deilig vær dere har der oppe, vi regner og blåser bort.....kjenner at det holder nå.....vil ha soooool;)) hi hi. God helg,søte deg. Klem Ann Elin

  SvarSlett
 5. Jeg er egentlig fan av alle måneder jeg, Har alt ryddet vekk jula og går videre... Men alt dette regnet som daler ned nå om dagen, kunne jeg vært foruten. Godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Godt nytt år ;)
  Er så enig med deg, januar og nytt år er topp !
  Ingenting er vel bedre enn en ny start ;)
  Selv om dette januar været me har nå, kan drive noen og en hvær til vannvidd !!
  Fortsatt god helg til deg og dine ;)
  Klem

  SvarSlett
 7. Januar er liksom en ny start med nye muligheter!!
  Men i år er været så utrolig trist og det merkes på humøret. Måtte bla tilbake i bloggen og se på det fine været vi hadde i vår og sommer. Det hjalp litt:)
  Juletreet gikk ut i dag og det var deilig!!
  Fine lysestaker du har bilde av:)
  Ønsker deg en fin lørdagskveld!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett