mandag 6. januar 2014

HEKTA PÅ INSTAGRAM

Heia alle sammen! Oppdaget at det er noen dager siden jeg posta et innlegg her på bloggen nå og saken er den, at jeg har blitt litt HEKTA på INSTAGRAMM! Jepp, det er nettopp det, hahaha! Håper at dere finner veien inn dit hos meg, for jeg vil gjerne ha flere følgere og alle er hjertelig velkommen! Jeg vil gjerne følge dere også, så legg igjen deres brukernavn her, så skal jeg søke dere opp, med glede! Noen har jeg allerede funnet, men ikke alle som heter det samme på blogg som på INSTA da ;) Vel, noen bilder fra heimen her skal bli også her, så ta gjerne en titt og jeg blir så innmari glad for alle hyggelige ord fra dere! Her er det ryddet etter jul og stasjet om på, det er da jeg trives best, når jeg får drive med slikt no'. Marsvina er mine små gull og de fortjener plass her på bloggen, så bilder av de tre, får sette punktum for dette innlegget :)
LOVE YOU ALL

Anne

2 kommentarer:

 1. Heia Anne vennen:) He he, jeg skjønner deg godt jeg. Har fått diagnosen insta-syken jeg og kanskje vi havner i samme kategori, ha ha. Gøy å følge deg Anne og så fine bilder du tar. De søte små må jo selvfølgelig få være med <3 Herlige er de. Hadde vært noe for Carmen det, hihi.
  Ha en fin dag videre vennen<3
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Har merka at du er aktiv på insta :)
  Jeg sjekker insta mye, men er vel muligens ikke sååå hekta.. Liker at det legges litt mer arbeid i et blogginnlegg, så håper ikke blogging blir ut..
  Men du er nå aktiv blogger og du da :))
  Klem Charlotte

  SvarSlett