onsdag 8. januar 2014

KAHLER, I LOVE

God morgen alle fine folk der ute! Her er det en stille og rolig start på dagen, er ikke helt i form, men det går seg nok til :) Vel, ingen store planer for resten av dagen, men jeg finner nok på et eller annet å gjøre. Det er viktig å ta seg tid til litt hvile inn i mellom slagene og slik er det for meg for tiden. Det finnes ikke noe som er bedre enn når energien og gløden er på topp, men ikke alle dager er like, det har jeg innsett og godtatt, sånn er det med den saken, hahaha!

Positivitet og noen nye interiørplaner og ønsker, det er viktig det og det mangler ikke jeg. Når det gjelder nyttårsforsettet mitt, så går det sånn passe bra, hahaha! Jeg har ikke klart å IKKE kjøpe meg noe nytt nei, det skal sies. Jeg bare måtte ha noe fra Kahler her om dagen, men hvem kan vel motstå en godbit der i fra? Ikke jeg i alle fall, men så synes jeg at påsken er i box sånn pyntemessig sett, da det var den lille gule lekkerbisken CANDELINA BELL som ble med hjem fra bytur på lørdag. Da mangler jeg bare den med alle kantene, så har jeg alle fire i den serien. Mon tro om jeg ikka skal ønske meg den i bursdagsgave? Jo, det skal jeg visst! Ha en god dag alle sammen, så bogges vi snart igjen!

Kos dere masse i dag!

Anne


2 kommentarer:

  1. Så fine Bilder av fine ting :) Jeg har ingen nyttårs forsetter bortsett fra de vanlige, trene mer osv, som forøvring aldri blir noe av :) hehe :) Eneste forsette mitt må være at jeg skal prøve å ha en shoppe fri måned innimellom… Spørs om jeg klarer det da siden store deler av huset pusses opp i 2014. Men det er jo lov å håpe at jeg klarer det :) Fortsatt fin onsdag :) Klemmer Rita

    SvarSlett
  2. Deler din kjærlighet for Kähler <3 Helt greit at vi selger det på jobb ;)
    Føler muligens jeg har shoppet litt mye i det siste, så kan kansje roe litt ner der.. snart..
    Klem fra Charlotte

    SvarSlett