fredag 31. januar 2014

SALG AV RM-PRODUKTER OG FIN FREDAG...


...og SOLA SKINNER!

Ja, den har jo vært gjeldende mye i vinter den og det er jeg glad for. Når det gjelder de muggene og smørkoppen fra RM, så er de solgt nå, men som sagt, jeg har VEEELDIG MYE mer som jeg skal selge vekk av samme merke. Vi har gjort om en del i heimen. Dvs. mannen har fått større møblement til TV osv, lagringsplass mm, så da har ikke jeg all den plassen til nips og ting & tang lenger. Jeg synes det ble mye mer praktisk slik jeg også og har funnet annen måte å style på da. Jeg legger ut noen bilder av ting som skal selges unna, så får dere bare melde interesse under her eller direkte på mailen min. Portoen må selvfølgelig dekkes av kjøper, men tingene får dere til halv pris eller den kan også diskuteres.


Ha en god fredag da folkens! 

 Jeg kan ta nye bilder av disse putene, ser de litt dårlig her kanskje (de brune med trykk) De er fra RM og brukt som dekor i senga kun en gang :)
 Dårlig bilde, men dette er et brett som man kan dekorere med hva man vil. Nytt bilde kan legges ut ved interesse.Har mye mere også, så bare spør om det er noe spesielt dere ønsker!Anne

6 kommentarer:

 1. Hei hei pris på enkle stett fatet og det store champagne kjøleren?
  Hilsen Ann Helen

  SvarSlett
 2. Skal du selge alle de fine tingene?! Sikker på at du ikke kommer til å angre deg? ;) Jeg synes RM har så flotte ting! Jeg skal tenke litt på det, jeg har ikke helt plass til flere ting føler jeg… ;) Ha en kjempefin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skjønner at du kanskje synes det er litt rart at jeg skal selge unna alt dette, men det er den plassen da vet du og så har jeg så alt for mye...bare si fra hvis du ønsker å kjøpe noe av tingene :) Porto kommer i tillegg til varen som du får for halv pris :) Ha en riktig gpd lørdag :))
   Klem fra Anne <3

   Slett
 3. Oj, her var det mye fint Anne<3 RM har så masse lekkert synes jeg:)
  Ønsker deg en kjempefin dag:)
  Herlig at solen skinner i dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Jo, men du vet, litt mere luft trengs og jeg har så alt for mye så isteden for at det skal stues bort i kasser, så vil jeg at noen kan få glede av tingene. De er jo ganske dyre i butikken, så dette kan bli små varp for noen som liker RM. :) Ha en riktig god lørdag kjære søte Janne :
   Klem fra Anne <3

   Slett
 4. Til informasjon, så er det runde stettefatet og den store vinkjøleren solgt. Alt det andre er fortsatt til salgs om noen er interessert..?

  Anne

  SvarSlett