lørdag 1. februar 2014

HAPPY LØRDAG!

Nå har vi kommet hjem etter en aldri så lite bytur med en bitteliten shopping. Vi har som sagt fiolintime på musikkskolen for minstemor på lørdager og da er det bare rene luksusen å kombinere med en svipptur innom butikker som Ting, Interia, Norway designs og Kremmerhuset. Vi finner ALLTID noe fint der.

Jeg har en bitte liten artig historie å fortelle om den yngste damen her i huset. Hun har så lenge jeg kan huske, ELSKET farger og har dekorert rommet sitt deretter. Hun har vært litt oppgitt av min svart-hvite tilværelse når det kommer til interiøret og sagt noen velvalgte gloser om akkurat den saken. Bare for en uke siden, så likte hun absolutt IKKE mine svarte og hvitstripete vaser og lysestaker (Omaggio) fra Kahler og skulle i hvert fall ikke ha noe slikt på rommet sitt, men så begynte hun å følge min flinke og søte bloggvenninne Janne Iversen Mitt Lille Hjerte, på instagram og gjett hva som har skjedd? Jo da, Elin har konvertert fra "ALLE REGNBUENS FARGER" til "SVART & HVITT" Jada, det går an og det var ikke mor særlig lei seg for heller! Så TUSEN TAKK Janne Iversen, for at du har omvendt min kjære datter uten at du vet det selv da, hehehe!

I dag annonserte Elin Anette at hun skulle innom Ting etter fiolinøvingen for og kjøpe seg svart og hvitstripet omaggiovase og lysestake, og som sagt, så gjort! Så tok hun turen innom Norway designs for å kjøpe seg Arne Jacobsenkopp med en "E" på, for så å fortelle at hun skal ha kopper med alle bokstavene i navnet sitt... Det var da jeg angra litt på at hun fikk to fornavn, hahaha! JA, jeg kjøpte den i plast...det gjorde jeg ;) Litt billigere variant til barnerommet med andre ord, men veldig fine de og :))

Ha en god lørdag ettermiddag folkens!Anne

3 kommentarer:

 1. Hehehe... ja vinden kan snu den, og sort og hvitt er jo så flott da:)
  Ting, Norway Designs og Kremmerhuset har såååååå mye flott.

  Ha en finfin søndag:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. LOL SÅ SØT HUN ER
  ØNSKER DERE EN FIN SØNDAG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Åååååså hyggelig å lese her på morgenen:) Hun er så skjønn altså <3 Du må hilse henne fra meg:)
  Ble helt satt ut jeg....) Du får ha en kjempefin dag fine deg Anne;) Sender deg en goklem! :)

  SvarSlett