mandag 20. januar 2014

OM Å SENKE KRAVENE...

Heia alle sammen! Endelig inne på bloggen igjen, har gått noen dager siden sist. Vi driver med prosjekt trapp her og det er nærmest ufremkommelig og gelenderløst, så da gjelder det å ha stødig gange. Vel, det tar sin tid dette men det blir fint og er verdt å vente på. Skal slenge sammen et par kaker i anl bursdag i morgen. Det blir bare enkelt og det er helt greit når formen ikke spiller helt på lag.

Jeg får senke kravene til meg selv, legge på noen nye putetrekk på sofaputene, brette fine servietter, blåse opp ballonger, tenne lys og slippe gjestene inn kjøkkenveien...haha, dette blir knall ;) Jeg har alltid så store krav til meg selv og blir liksom aldri helt fornøyd med det jeg gjør, spesielt i forhold til selskaper osv, men dette tullet skal jeg legge av meg fra nå av. Jeg blir bare utslitt av det, så da er det bedre å senke kravene å håpe på at gjestene blir fornøyde lell. Det tok sin tid før jeg faktisk tok denne beslutningen, men den kom godt og det føles riktig! Noen flere der ute som har opplevd det samme?

Ha en riktig så god dag, 
alle sammen!


Anne

3 kommentarer:

 1. Blir gal når eg skal ha folk eg, og prøve å tenke at kem ser det egentlig??
  Så lurt å senke kravene til ein sjøl :)
  Men imorgen kommer fotograf og journalist til meg, så joda nå har eg lov å bli stressa ;)
  Ha ein fin feiring om det så blir kjøkkenveien ;)
  Klem Charlotte

  SvarSlett
 2. Hei på deg :o) Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til en bloggerunde, må senke kravene vettu...:o) Ja, det er viktig det du sier, døgnet har 24 timer for oss alle, vi må fylle det med det som betyr noe for oss. Jeg synes det er viktig at bordet er pent pyntet og at det er ryddig når jeg inviterer til selskap. Men jeg kunne aldri funnet på å legge på nye putetrekk i sofaen eller flytte på pynt fordi om vi får gjester :o) Jeg tror sannelig ingen ville ha lagt merke til det en gang. Det viktige med gjester er jo at vi kan kose oss sammen med god mat og trivelige samtaler. Bra du senker kravene, tenk så morsomt at gjestene kan gå kjøkkenveien, det er vel ingen som leer på et øyelokk en gang, de skjønner jo at trappen er under oppbygging, da blir det sånn! Kos deg masse i morgen og slapp av! God klem fra Nina

  SvarSlett
 3. HUFF JA DETTE KJENNER JEG
  MEG GODT IGJEN I....
  SÅ BRA DU HAR SONERT DEG FREM
  OG FUNNET UT
  AT DETTE BARE GÅR UTOVER DEG SJØL
  SØE DEG ANNE
  DET ER NÅK EN FRYD Å KOMME TIL DERE
  NYT DAGEN
  OG GOD BEDRING
  KLEM ELI:)

  SvarSlett