fredag 24. januar 2014

ENDELIG FREDAG OG BURSDAGSFEIRING NR. 2 PÅ SØNDAG...

...er så definitivt under planlegging. Jepp, den yngste prinsessa liiiiker å bli feira og ser til at det blir minst tre feiringer av hennes bursdag hvert eneste år! Vel, jeg håper at jeg slipper unna med to feiringer i år, da bestevenninna snek seg med på familiebursdagen her forleden. Vi får se hvor stort presset blir, hahaha! Familieselskapet gikk fint og rolig for seg. Det var bare besteforeldre, min bror og hans yngste datter som var tilstede.

Vel, det er duket for fiolinvenninne Anna og hennes mor, Ellen nå på søndag. Jeg skal lage både noe søtt og noe salt og tror jeg vet hva også. Brownies og is med non stop, peanøtter og bamsemums slår ALDRI feil til barna, heller ikke til voksne spør dere meg, hihi ;) Hva det salte blir, er en hemmelighet (gjestene leser bloggen og noe må være hemmelig også da). Bordet blir dekket i svart og hvitt, men kjenner jeg prinsessa rett, så sniker det seg nok noe rosa inn også.

Da skal vi på rommet til Elin å ta bort jula...say no more! ;)


God helg folkens!
Anne

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til minstejenta!!
  Tenker det blir stilig med litt rosa innslag:)
  Ønsker deg lykke til med feiringene!!
  Ha ei fin helg:)
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. gratulera
  tenker dette ble kos
  flink å laga kos rundt deg
  fin lørdag til deg søte Anne
  klem Eli:)

  SvarSlett
 3. Så gøy med bursdager :) Her har vi styrt inne hele helgen, ryddet i skuffer og skap, gjort ferdig soverommet, flyttet inn på soverommet vårt igjen, montert opp gjesteseng på gjesterommet… Phu, men nå blir det litt rolig fremover. Har jo lyst å pusse opp gangen, men tror nok jeg venter litt med å foreslå det til mannen :) hehe :) Ønsker deg en flott søndag :) Sitter her og NYTER lyset! helt fantastisk med dagslys :) Klem Rita

  SvarSlett
 4. Koselig med bursdag, selv om det er en del styr og ;)
  Her er det dobbel bursdag i februar, så det lades opp! Har funnet servietter ihvertfall-haha ;)
  Klem fra Charlotte

  SvarSlett