tirsdag 28. januar 2014

TRAPP UTEN GELENDER SETTER BURSDAGSFEIRING NR. 3 PÅ VENT

Hei og hopp alle dere søte, her er det trappeoppussing på gang. Det tar sin tid, men det må det bare gjøre. Det er mange vendinger og i tillegg andre ting i hverdagen, som jobb, fritidsaktiviteter ol, så trappa blir nok ikke ferdig med det første.

Elin skal be hjem noen klassevenninner på bursdag når trappa får på gelendrene igjen. Det er ikke så lenge til det nå, men jeg vil være på den sikre siden når jeg skal huse andres unger. Vi har god kontroll her, men jeg tar ingen sjanser. Gleder meg til det blir ferdig, men vi venter på pergo trappefornyere og planlegger fortsatt hvordan vi skal belyse trappeoppgangen. jeg har kommet med noen ideer da, så vi får se om de lar seg gjennomføre.

Jeg håper at dere alle, har det kjempefint og at været er bra der dere bor. Her er det sol men det blåser kraftig. Aldri har jeg opplevd maken til vinter, veldig spesiell. Jeg liker når ting er litt anderledes, så vinter med 10 varmegrader ol, er eksotisk for min del.

Noen bilder fra heimen kommer under her! Trappa uten gelender, bursdagsbarnet og et glimt av bordet etter bursdagsfeiring nr. 2 ;) Dere kan også følge meg på INSTAGRAM, der jeg flittig legger ut små snutter både fra hverdagen, naturen, marsvin og selvfølgelig interiøret. Adressen min finner dere her på bloggen og er ANNESHOMESECRET :)

Ha en god dag!


Anne

4 kommentarer:

 1. SÅ FINE BURSDAGSJENTA DU HAR
  SPENENDE Å SE TRAPPA ETTER VERT
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Hej!

  Grattis på födelsedagen! :o)

  Blir säkert mycket fint med trappan.

  Ha det gott!
  Kram
  Monika

  SvarSlett
 3. Så fint det kommer til å bli med ny trapp!!
  Trappefornyer er så utrolig genialt. En smart oppfinnelse:)
  Gleder meg til å se den ferdig!
  Flott bursdagsjente :)
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 4. Blir nok flott med ny trapp :) Siste dagene har jeg ikke orket noen ting, så her skjer det svært lite i heimen, venter på pakker med interiør til soverommene, utrolig irriterende å vente :) hehe :) Men blir nok bra til slutt når alt finner veien hjem til oss :) Her har vi mild vær (- 10) og litt vind. Har vært en ganske hard vinte så langt med mye vind/dårlig vær.. Så jeg gleder meg til våren :) Ønsker deg en fortsatt fin onsdag :) klem Rita

  SvarSlett