søndag 12. januar 2014

ROMMET I MITT HJERTE..

...det er uten tvil, kjøkkenet! Der stortrives jeg, nesten bestandig. Ja, det hender at jeg omtrent snur i døra og heller vil felle noen tårer enn å gå inn, men det er bare dersom jeg ikke har rydda og gjort rent og visse andre familiemedlemmer har rådet der inne litt for lenge, hahaha! Nei da, det er vel ikke så ille og ikke ofte at så skjer. Som regel har mor full kontroll og orden i sine kjøkkensaker og det føles både godt og trygt. Noen bilder av mine kjære kjøkkendingser skal dere få under her, så ta en titt om dere har tid og lyst.

Da vi jeg samidig få ønske dere ALLE en riktig god søndags ettermiddag. Jeg skal ikke gjøre så mye i dag. Litt baking til ny arbeids - og skoleuke, man må jo ha noe godt i matpakka. Så klesvask samt litt støvsuging...hvem driver med slikt på en søndag da? Jo, JEG!!! Grei dag å bruke på slike ting det - og jeg synes søndager er behagelige. Før syntes jeg at dette var dager som var kjedelige og innholdsløse, det har jeg lagt bak meg. Søndager er dager som nå føles gode og innholdsrike. De er hva man gjør de til. Det er kaldt i Trondheim, så det frister ikke å gå ut i dag. Vi fyrer på peisen og drikker varm kaffe, juhuuu!

Ha en toppen søndag folkens, det fortjener dere!
Anne

3 kommentarer:

 1. Skjønner at kjøkkenet er favoritt rommet, for her var det mye fint :) Jeg holder fortsatt på å male gjesterommet. Ser ut som jeg må ha tre strøk maling på gulvet… Jaja, like greit gjøre det ordentlig når man først maler, istedenfor å irritere meg i ettertid :) Sitter og vurdere farge på vårt som, blir ikke Kalkgrå som først planlagt for den blir for lys, vi vil ha en mørk liten hule som vi kan sove i :) hehe :) Her er det også kaldt, har vært å gått en tur tidligere i dag, men ikke så langt da :) Greit å få meg seg litt dagslys, herremin så deilig det er med lysere dager :) Ønsker deg en fortsatt fin søndag, her blir det hjemmelaget lapskaus :) klem Rita PS. jeg liker også husarbeid på søndag ;)

  SvarSlett
 2. Hei, Anne :) Kjøkkenet er ett midtpunkt hos de fleste;) her samles vi rundt bordet og praten sitter løst:) søndagen er en deilig dag. Elsker søndagene, den er hva vi gjør den til ja.....:) den kan være en fin bakedag:) kos deg den fine søndagskvelden! Stor klem Ann Elin

  SvarSlett
 3. Heisann og God søndag ;o)
  Hos oss er kjøkkenet faktisk ikke huset hjerte..mer ett rom i totalt kaos, hihi ;o)
  Her måtte jeg frem med støvsugeren også i dag..herlig med søndag da og her har vi hatt SOL ;o
  Klemmer Elisabeth

  SvarSlett