fredag 17. januar 2014

SELGER DE TRYLLESTAVER PÅ "ENKLERE LIV"?

Hei på dere og happy fredag! Enn så rart det kan høres ut, jeg har kreativitetsstopp! Det er ikke ofte jeg opplever dette, men da er det vel på tide at jeg får oppleve det da kanskje, hehehe! Vel, det er bursdag her i huset nå på tirsdag men energinivået er slettes ikke på topp og jeg prøver så godt jeg kan for å jobbe med saken.

Jeg har i hvert fall bakt en deilig eplekake som ligger i fryseren. Den skal jeg bare ha vispet krem på, og vips, så er den i box :) Eldstedatteren skal bake en peanøtt - og sjokoladekake. Jeg har også bakt en litt sunnere variant bestående av aprikos-pure, te, havregryn, rosiner, peanøtter og honning. Enkelt og greit å lage, men skal stekes i ovnen den og da, så tar litt tid. Tenkte å ha litt smeltet hvit og mørk sjokolade på toppen av hver bit, så da blir de sikkert litt mer fristende for de som ikke er så sunne også. Ja da, det blir vel bursdag.

Borddekkinga aner jeg ingen ting om enda, så den blir bare som den blir, der og da...hahaha, tror virkelig at jeg skal dra på "Enklere liv" å kjøpe meg en sånn tryllestav jeg ;) Hadde de bare hatt det..? Keep on dreaming sier jeg bare, men det er vel lov? Hihihi, jeg får vel heller se om jeg ikke finner noe fint å stasje opp heimen med selv om jeg slett ikke har behov for det...men det gjør godt for sjela :)

Ha en god fredag da! 
Her skal vi kose oss med film og rundstykker til kvelden!Anne


1 kommentar:

  1. Endelig fredag igjen :) Jeg elsker fredag :) Hehe :) Har bakt med eplekake til jobb, så her skal vi kose oss på slutten av dagen :) Og i ettermiddag flytter vi over på gjesterommet og i morgen braker et løs med maling av vårt rom :) Juhu! Ønsker deg en super fin helg! Klemmer

    SvarSlett