lørdag 22. mars 2014

IKKE AKKURAT HØNEFRITT...

Hallo! I mitt forrige innlegg, sverget jeg nesten på at her i huset, skulle det ikke komme noen høner eller påskeharer til påske. Vel, jeg klarte ikke å gå forbi denne søte damen da hun formelig ropte etter meg da jeg var på Kremmerhuset i går kveld. "Hallo du dame, kan jeg få bli med deg hjem"? Og da hun samtidig lovet dyrt og hellig at hun ikke skulle klukke eller bråke på annet vis, så fikk hun ønsket sitt oppfylt. Sjekk ut denne frittgående høna her da...hehehehe! ;)

Normannvasen er selvfølgelig fylt med fine påskekvister, de også fra Kremmerhuset. Jeg kan ikke ha noen levende kvister eller blomster her pga allergi hos flere av familiemedlemmene. Av og til kan det gå med tulipaner eller roser, men de må kastes rett etter at gjestene har gått osv.I kveld er det duket for biffmiddag, heldigvis for hønemor at det ikke står kylling på menyen, hahaha! Nei da, litt tull og tøys her nå, men det er så artig å kunne spøke litt innimellom :) Her er alle i hvilemodus, men jeg har hørt nyss om at mannen skal ut å kjøpe listverk. I går fikk vi to spesiallagede innerdører, men først venter vi levering av pergo. Trappa er under oppussing ennå, men vi kommer ikke særlig langt uten den nye pergotypen som vi stadig venter på at skal komme. Det blir vel til jul kan jeg tenke meg med dette tempoet her, hahaha! Vel, da vil jeg bare få ønske dere alle en riktig god lørdag og takke for at dere var innom bloggen min for å lese!Klukk, klukk! 
Anne

7 kommentarer:

 1. oi så smart, jeg visste ikke at det fantes falske slike. Troe jeg må titte innom kremmerhuset neste gang jeg er innover mot byen. Er nemlig allergisk selv og finnes ingen sjanse for at jeg drar ekte slike inn i huset.
  Etter en aldeles nydelig dag i går hvor vi var ute nesten hele dagen og så borte hele kvelden så er det daffedag i dag. Hundene foran ovnen og meg i sofaen. Ordentlig koslig med andre ord.

  Håper du har en koselig lørdag :)

  SvarSlett
 2. Hi, hi, hi... ei snerten liten snelle det der, bra hun ikke klukker så mye :o) Kjempegodt at det er mulig å finne grener som er helt allergifri, ikke så enkelt det der. Selv har vi funnet ut at kirsebærgrener går veldig bra for allergikerne her i huset. Lykke!! Ha en strålende kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Så herlig høne du har fått deg!!
  Hun ser så sprudlende og herlig ut:)
  Ingen spøk med allergi og da er det best å være forsiktig.
  Tror jeg må gå på kirsebærgrein slang snart. det er noen trær hos diverse sommergjester:)
  Nå ser det ut til å bli mye sol til uka. Det skal bli fantastisk. ÅÅåå det er så herlig med våren!!
  Ønsker deg en fin kveld:)
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 4. Blir i godt humør av å se på den høna! Og kvistene er kjempefine.
  Ha en flott vårlig søndag!
  Vigdis

  SvarSlett
 5. For ei herlig høne ;-) Skjønner godt at du ikke kunne gå forbi den ;-)

  Nam, biffmiddag hørtes helt nydelig ut! Mmmmm ;-)

  Ønsker deg en super søndag!

  SvarSlett
 6. Hi hi - av og til faller man bare pladask :-) Jeg kjøpte ei påskehøne i fjor jeg også, og den har jeg nesten lyst til å ha fremme hele året ;-)

  Vi bytta gulv i hele andreetasjen for noen uker siden, og jeg er sååå fornøyd :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Jamen Anne, den er da så fin! :-)

  God uge
  Kram
  Birgitte

  SvarSlett