onsdag 19. mars 2014

INSPIRASJON TIL PÅSKE

I dag tenkte jeg å vise noen bilder som kan gi litt inspirasjon til påskepynting. Jeg synes jo at både påskeharer og påskekyllinger er søte, men jeg har prøvd å finne noen ting som kan gi god påskestemning selv om de ikke er figurer av et eller annet slag. Det er jo ennå ei god stund til påskehøytiden virkelig setter inn, men det er så hyggelig å kunne forberede litt i god tid, spesielt for oss som er interiørfrelste ;)

Bare se her...
Anne
7 kommentarer:

 1. Putene var fine :) Det blir de nok glade for :)

  Må innrømme at jeg ikke helt vet om jeg har noe påskepynt. Har ikke noe
  voksen påskepynt iallefall. Har ikke pyntet til påske etter at jeg flyttet hjemmefra, men har noe hjemmelaget som jeg har laget. Får vel gå igjennom å se om det er noe i kassen ;)

  Er så glad for snøen jeg. Nå forsvinner den snart igjen tenker jeg, men ble vel rundt en ukes vinter iallefall :) Hundene har kost seg masse og jeg har iallefall fått kjenne på vinterfølelsen i år, selv om det bare ble litt :)

  Go kveld til deg :)

  SvarSlett
 2. Så flott dette ble! Syns gul er en fin farge ellers også jeg...har tenkt i de samme baner selv, og pyntet med en gul pute, gul vase, påskeliljer etc. Blir fint sånn også :-) Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 3. Herlige gule detaljer som virkelig gir god påskestemning!!
  Jeg pynter ikke så mye til påske. Men noe blir det nok. Har ikke tenkt så langt enda. Litt mye oppussing som tar det meste av tiden:)
  Likte godt den gule puta!! Den blir fin til sommeren også:)
  Ønsker deg en fin kveld!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 4. Ikke så påskepynt her i huset, blir stort sett det ungene drar med hjem ;) Kom akkurat på at Elias lagde det fineste påskegget til meg ifjor*gleder meg*
  Klem Charlotte

  SvarSlett
 5. se her ja
  så masse fint du har
  som du får brukt til påske
  takk for titte
  søte Anne
  klem Eli:)

  SvarSlett
 6. Er ikke så glad i å pynte til påske, men slik
  pynt som dette kunne jeg og ha :-)
  God torsdag videre!
  Trude C.

  SvarSlett
 7. herlige gule innslag, har selv den gule kahler vasen, den gule puten din var snaisen :-)

  SvarSlett